İnanır: Kimse Kürt Mehmet nöbete diyemeyecek   Konuyu açan: Ihtilal   İlk Mesaj: 05-22-2013 (09:13)   Son Mesaj: 05-22-2013 (09:13)    Cevap: 0    Gösterim: 363  

    05-22-2013

    İnanır: Kimse Kürt Mehmet nöbete diyemeyecek

    İnanır: Kimse Kürt Mehmet nöbete diyemeyecek
    İnanır: Kimse Kürt Mehmet nöbete diyemeyecek

    Süreçte en çok konuşulanlar araısnda yer alan Kadir İnanır, akil insanlar görevini neden kabul ettiğini canlı yayında anlattı. Artık barışın geri çevrilemeyecek bir noktaya geldiğini belirtti.

    Süreçte en çok konuşulanlar araısnda yer alan Kadir İnanır, akil insanlar görevini neden kabul ettiğini canlı yayında anlattı. Artık barışın geri çevrilemeyecek bir noktaya geldiğini belirtti. Sürecin başarıya ulaşacağını vurgulayan Kadir İnanır, açıklamalarına şöyle devam etti:

    Burada size açıklayamayacağım bazı gerçekler var. O bölgede büyük bir enerji sorunu var. Rakamlar o kadar büyük ki o bölgedeki gelir kaynaklarını üretip pazarlayacak büyük emperyal güçlerin o bölgede huzur istedikleri açık. Orada büyük bir zenginlik olacak ve eşitlik olacak. Artık hiç kimse Kürt Mehmet nöbete diyemeyecek. 'Ne var canım. Ben onun çocuğunu da okutuyorum, yanımda da çalıştırıyorum. Ne istiyorlar fazla' diyor. Ben de diyorum ki; sigorta da yaptıracaksın ve yüksek sesle de artık konuşmayacaksın. Bütün bunlar anayasal güvence altına alındığı zaman da kaygılar ortadan kalkmış olacak.





    İnanır: Kimse Kürt Mehmet nöbete diyemeyecek Yorumları