Abdullah Gül hayırseverlere madalya taktı   Konuyu açan: Tavanarasi   İlk Mesaj: 05-19-2013 (09:13)   Son Mesaj: 05-19-2013 (09:13)    Cevap: 0    Gösterim: 326  

    05-19-2013

    Abdullah Gül hayırseverlere madalya taktı

    Abdullah Gül hayırseverlere madalya taktı
    Abdullah Gül hayırseverlere madalya taktı

    Erciyes Üniversitesine (ERÜ) katkıda bulunan iş adamları, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den hayırseverlik madalyası aldı

    Erciyes Üniversitesine (ERÜ) katkıda bulunan iş adamları, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den hayırseverlik madalyası aldı Gül, ERÜ Sabancı Kültür Sitesi'nde düzenlenen törende, 18 hayırsever iş adamına üniversiteye sağladıkları destek ve yardımlar nedeniyle teşekkür etti. İş adamlarına altın ve gümüş hayırseverlik madalyası veren Gül, "Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Aslında herkes madalyalarını takıp gelmiş olsaydı o zaman madalya takacak yer bulamazdım, bana zorluk çıkartırlardı" dedi.

    Hem Kayseri halkının hem de Türk milletinin kadirşinas olduğunu, yapılan iyiliklerin hiçbirisini unutmadığını vurgulayan Gül, şöyle konuştu:

    "Üniversiteler, ilim yuvaları şüphesiz ki bu sorumluluklarını en iyi şekilde bilirler ve sizlerin bu gönüllü fedakarlıklarınız karşısında onlar da çok daha fazla çalışacak, çok daha fazla uğraşacaklar. Milletimize yönelik bilim, teknoloji ve buluşlar gerçekleştireceklerdir. Hepinize tekrar ayrı ayrı teşekkür ediyorum."

    Törende ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur ile hayırseverler yaptırılacak yeni fakülte binaları için protokol imzaladı.

    Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker de törene katıldı.

    AA





    Abdullah Gül hayırseverlere madalya taktı Yorumları