IMF'ye borcun bitmesini böyle kutladılar   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 05-15-2013 (09:11)   Son Mesaj: 05-15-2013 (09:11)    Cevap: 0    Gösterim: 306  

    05-15-2013

    IMF'ye borcun bitmesini böyle kutladılar

    IMF'ye borcun bitmesini böyle kutladılar
    IMF'ye borcun bitmesini böyle kutladılar

    AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları üyeleri, Türkiye'nin IMF'ye olan borcunun son taksitinin ödenmesini kutlamak için ayran dağıttı.

    AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları üyeleri, Türkiye'nin IMF'ye olan borcunun son taksitinin ödenmesini kutlamak için ayran dağıttı. İzmit Sabri Yalım Parkı'ndaki kutlamaya AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, Gençlik Kolları İl Başkanı Yusuf Akın, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı.

    Partililer, Türkiye'nin, IMF'ye olan borçlarının konu edildiği gazete arşivlerinden oluşan kupürlerini alanda sergiledi. Borçlu ağlayan bebekle borçsuz gülen bebek fotoğraflarının bulunduğu temsili kimliklerden yapılan dövizler ilgi çekti.

    Gençlik Kolları İl Başkanı Yusuf Akın, gazetecilere yaptığı açıklamada, IMF'ye olan borcun, son taksitinin ödenmesiyle kapandığını, Türkiye'nin tarihi günlerden birini yaşadığını söyledi.

    "Tam 52 sene sonra borçsuz bir gün yaşıyoruz, bugün doğan bebekler borçsuz doğuyor" diyen Akın, şunları kaydetti:

    "Bugünün güçlü Türkiye'sinde ve güçlü ekonomisinde hepimizin imzası var. Dün borç aldığına sevinen bir Türkiye varken, bugün borç veren bir Türkiye var."

    Diğer yandan Akın, İl Başkanı Civelek ve belediye başkanları, üzerinde "IMF 23 milyar" yazan temsili çeki hep birlikte yırttı.

    Daha sonra AK Partililer, vatandaşlara ayran dağıttı.

    Kaynak: AA





    IMF'ye borcun bitmesini böyle kutladılar Yorumları