Alkollü ve ehliyetsiz sürücü polise böyle çarptı   Konuyu açan: Sasha   İlk Mesaj: 05-14-2013 (09:17)   Son Mesaj: 05-14-2013 (09:17)    Cevap: 0    Gösterim: 294  

    05-14-2013

    Alkollü ve ehliyetsiz sürücü polise böyle çarptı

    Alkollü ve ehliyetsiz sürücü polise böyle çarptı
    Alkollü ve ehliyetsiz sürücü polise böyle çarptı

    Kaza geçiren polisin son anları, alkollü sürücünün kullandığı aracın ekip aracına çarpması ve polisin yaralanan ekip arkadaşı için telsizle yardım istemesi polis aracının güvenlik kamerasınca kaydedildi.

    Kaza geçiren polisin son anları, alkollü sürücünün kullandığı aracın ekip aracına çarpması ve polisin yaralanan ekip arkadaşı için telsizle yardım istemesi polis aracının güvenlik kamerasınca kaydedildi. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Sakarya'da çarptığı polis memurunun bacağının kesilmesine yol açan ehliyetsiz ve alkollü sürücü mahkemece serbest bırakıldı.

    Kaza, dün Karasu Caddesi'nde meydana geldi. Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekibi, Tekeler Mahallesi'nde çevreye rahatsızlık verdiği öne sürülen alkollü bir şahsı durdurdu. Şahıs kimliğinin evde olduğunu söyleyince polis, kimlik sorgusu için şahsı ekip aracına alarak evine doğru yola çıktı.

    Karasu Caddesi'ne gelen iki polis, ekip aracından inip arka tarafa geçtikten bir süre sonra M.T.'nin (57) kullandığı otomobil, polis memuru İsmail Döre'ye (29) çarptı. Kazada ekip aracı ile otomobil arasında sıkışan Döre, ağır yaralandı. Döre'nin ekip arkadaşı, telsizle merkeze anons ederek ambulans istedi.

    Kısa sürede olay yerine gelen 112 ekibi, Döre'yi Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Bir bacağı kopma noktasına gelen Döre, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. yaralı polis memurunun bacağının, bir gün sonra ameliyatla kesildiği öğrenildi.

    Öte yandan kaza sonrası yakalanan ehliyetsiz ve 256 promil alkollü olduğu öne sürülen M.T., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Tek gözünde görme problemi de olduğu iddia edilen M.T.'nin daha önce de alkollü araç kullanmaktan 6 kez işlem gördüğü öne sürüldü.

    Cumhuriyet savcısınca adli kontrol uygulanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen M.T., adli kontrol tedbiri uygulayarak serbest bırakıldı.

    Öte yandan Kaza geçiren polisin son anları, alkollü sürücünün kullandığı aracın ekip aracına çarpması ve polisin yaralanan ekip arkadaşı için telsizle yardım istemesi polis aracının güvenlik kamerasınca kaydedildi.



    Kaynak: CİHAN





    Alkollü ve ehliyetsiz sürücü polise böyle çarptı Yorumları