Burak'ın sevgilisi öyle bir mesaj attı ki...   Konuyu açan: Sasha   İlk Mesaj: 05-14-2013 (09:18)   Son Mesaj: 05-14-2013 (09:18)    Cevap: 0    Gösterim: 416  

    05-14-2013

    Burak'ın sevgilisi öyle bir mesaj attı ki...

    Burak'ın sevgilisi öyle bir mesaj attı ki...
    Burak'ın sevgilisi öyle bir mesaj attı ki...

    Edirnekapı Şehitlik Anıtı içerisinde öldürülen Fenerbahçeli taraftar Burak Yıldırım'ın kız arkadaşı Burcu Özge Uludoğan'ın mesajları yürekleri dağladı.

    Edirnekapı Şehitlik Anıtı içerisinde öldürülen Fenerbahçeli taraftar Burak Yıldırım'ın kız arkadaşı Burcu Özge Uludoğan'ın mesajları yürekleri dağladı. YÜREK BURKAN MESAJ

    Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ardından dün gece Edirnekapı Şehitlik Anıtı içerisinde öldürülen Fenerbahçeli taraftar Burak Yıldırım'ın kız arkadaşının duygu yüklü mesajları yürekleri burktu.

    İşte yürek burkan o mesajlar;



    FAİLLERİ BELLİ OLDU

    Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 2-1 mağlup ettiği maçın ardından Burak Yıldırım adlı Fenerbahçe taraftarının bıçaklanarak öldürülmesi olayını soruşturan polis, önemli bulgulara ulaştı.

    Cinayetin işlendiği metrobüs yaya üst geçidi ve çevresindeki kameraları inceleyen polis, Burak'ın ölümüne neden olan bıçak darbelerini vuran kişinin 7 numaralı ve Yücel adının yazılı olduğu parçalı Galatasaray forması giyen bir kişi olduğu belirlendi. Polis, bu kişiyi yakalamak için harekete geçti. Kamera kayıtlarının incelenmesi sonucunda Burak Yıldırım'ın, metrobüs yaya yolunda biri siyah gömlekli diğeri Galatasaray forması giymiş iki kişiyle karşılaştığı, saldırıyı bu kişilerin gerçekleştirdiği belirlendi.

    POLİS 'YÜCEL'İ ARIYOR


    Olayın ardından polis geniş çaplı inceleme başlattı. Olayın yaşandığı Edirnekapı metrobüs durağı yakınındaki güvenlik kameraları ve MOBESE'ler incelendi. Yapılan incelemelerde olayın faili ve yanında bulunan arkadaşının kameralar tarafından görüntülendikleri tespit edildi. Polis, kameralara yansıyan zanlıların eşkalini belirledi. Olayın faili olduğu belirtilen 25 yaşlarındaki zanlının üzerinde 7 numaralı parçalı Galatasaray forması olduğu belirlendi. Formanın üzerinde "Yücel" yazdığı öğrenilirken, yanında bulunan arkadaşının üzerinde de siyah bir kıyafet bulunduğu tespit edildi. Zanlıların yakalanması için çemberin daraltıldığı belirtildi.





    Burak'ın sevgilisi öyle bir mesaj attı ki... Yorumları