MİT yetkilileri saldırı için uyarmış   Konuyu açan: Küba   İlk Mesaj: 05-13-2013 (10:11)   Son Mesaj: 05-13-2013 (10:11)    Cevap: 0    Gösterim: 290  

    05-13-2013

    MİT yetkilileri saldırı için uyarmış

    MİT yetkilileri saldırı için uyarmış
    MİT yetkilileri saldırı için uyarmış

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, patlamadan 24 saat önce Milli İstihbarat Teşkilatı yetkililerinin bu tip saldırıların olabileceğine dair uyarıda bulunduğu söyledi.

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, patlamadan 24 saat önce Milli İstihbarat Teşkilatı yetkililerinin bu tip saldırıların olabileceğine dair uyarıda bulunduğu söyledi. Haftasonu Moderatörü Hakan Çelik'in konuğu olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Reyhanlı'daki patlamalara ilişkin ayrıntıları 24 izleyicileri ile paylaştı.

    Reyhanlı'daki bombalı saldırıda 46 kişinin hayatını kaybettiğini söyleyen Çelik, yaralanan 51 kişinin tedavisinin sürdüğünü belirtti.

    El Muhaberat ile bağlantılı

    "Maalesef ölü sayısı 46'ya yükseldi. Son olarak enkazın altından bir vatandaşımızın daha cesedi çıkarıldı. 51 kişi daha şu an hastanelerde tedavi görüyor. Şimdiye kadar 34 vatandaşımızın kimliği tespit edildi. Yaralılardan 26'sı ağır diyebileceğimiz yaralılardır. Bunlar Suriye istihbaratıyla El Muhaberat'la irtibatı olan bizim kendi içimizdeki hainlerdir. Türkiye'de nöbetçi terör örgütleri var. Bakın PKK frene bastı bunlar hemen gaza bastılar. Sosyal medyada bazı dedikodular çıkardılar 'Türkiye'deki sığınmacılar arasından bunlar çıkmış' veya muhalif Suriye ordusuyla ilişkilendirmeye çalışanlar var, bunlarla uzaktan yakından ilgisi yok. Çok net bir şekilde ortada. El Muhaberat'la irtibatlı bizim kendi içimizdeki maalesef bir terör örgütüdür. Türkiye'de bildiğimiz bir terör örgütüdür. "

    MİT, bu konuda uyarmış

    "Patlamadan 24 saat önce Milli İstihbarat Teşkilatımız yetkilileri bu konuda uyarmış. Yani bu tip saldırıların olabileceğine dair bir uyarıda bulunmuş" diyen Çelik, oradaki güvenlik güçleri ve yetkililerin bu manada teyakkuz durumunda olduğunu belirtti.
    Haber Kaynağı: yirmidorthaber.com

    Kaynak: yirmidorthaber.com





    MİT yetkilileri saldırı için uyarmış Yorumları