Çocuk futbolculara biber gazlı müdahale   Konuyu açan: Küba   İlk Mesaj: 05-07-2013 (09:13)   Son Mesaj: 05-07-2013 (09:13)    Cevap: 0    Gösterim: 326  

    05-07-2013

    Çocuk futbolculara biber gazlı müdahale

    Çocuk futbolculara biber gazlı müdahale
    Çocuk futbolculara biber gazlı müdahale

    U-14 Türkiye Futbol Şampiyonası Kütahya elemeleri maçında İkitellisporlu futbolculara polis biber gazıyla müdahale etti.

    U-14 Türkiye Futbol Şampiyonası Kütahya elemeleri maçında İkitellisporlu futbolculara polis biber gazıyla müdahale etti. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Kütahya'da dün yapılan U-14 Türkiye Futbol Şampiyonası'nda İkitellispor ile Bursa Yolspor karşı karşıya geldi. Uzatmalar oynandığı sırada Bursa Yolspor 3-1 öne geçti. Ancak İkitellispor'un futbolcuları kalelerine atılan son gole faul yapıldığı gerekçesiyle itiraz etti. Gole itiraz eden 5 futbolcuya hakem kırmızı kart gösterdi ve maçın bitmesine 6 dakika kala İkitellispor'un hükmen mağlup olmasına karar verdi. Bunun üzerine itirazlarını sürdüren İkitellisporlu futbolculara çevik kuvvet ekipleri sahaya inerek biber gazıyla müdahale etti. Kulübün yöneticileri ile yedekte bulunan futbolcular, polisin müdahalesine tepki göstermek için sahaya girdi. Ancak onlar da çevik kuvvet ekiplerinin müdahalesiyle karşılaştı. Sahada uzun süren gerginliğin ardından futbolcular hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede gözlerine biber gazı sıkılan çocukların acı içinde feryadı ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

    "POLİSLERDEN ŞİKAYETÇİYİZ"

    Duruma tepki gösteren İkitellispor Kulüp Başkanı Abdülselam Ceyhan, "13 yaşındaki çocuklara bu şekilde davranılmasını kınıyoruz. Şikayetçi olduk. Polislerden şikayetçiyiz. Sahaya inerek çocuklarımıza cop ve biber gazıyla saldırdılar" dedi.

    FUTBOLCULAR O ANLARI ANLATTI

    Olayı anlatan İkitellispour'un futbolcuları "Maçın bitmesine 5 dakika kala hakem maça son verdi. Biz de buna itiraz edince çevik kuvvet ekipleri sahaya indi. Daha sonra herkese copla vurup biber gazı sıktı. Birçok arkadaşımız hastanelik oldu. Bu yüzden şikayetçiyiz" diye konuştular.

    Kaynak: DHA





    Çocuk futbolculara biber gazlı müdahale Yorumları