Dilan Alp, Ä°mam- Hatip Lisesi mezunu mu?   Konuyu açan: Takipci   Ä°lk Mesaj: 05-05-2013 (09:10)   Son Mesaj: 05-05-2013 (09:10)    Cevap: 0    Gösterim: 550  

    05-05-2013

    Dilan Alp, Ä°mam- Hatip Lisesi mezunu mu?

    Dilan Alp, Ä°mam- Hatip Lisesi mezunu mu?
    Dilan Alp, Ä°mam- Hatip Lisesi mezunu mu?

    Bugün 1 Mayıs olaylarında yaralanan Dilan Alp ile ilgili bazı gazetelerde haber ve yorumlara yer verilmiştir. Konu ile ilgili olarak İmam-Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği'nden (ÖNDER) bir açıklama yaptı.

    Bugün 1 Mayıs olaylarında yaralanan Dilan Alp ile ilgili bazı gazetelerde haber ve yorumlara yer verilmiştir. Konu ile ilgili olarak İmam-Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği'nden (ÖNDER) bir açıklama yaptı. İşte ÖNDER'den kamuoyuna yapılan açıklama:

    "1 Mayıs'ta Taksim'de gerçekleÅŸtirilen gösterilerde yaralanan Dilan Alp ile ilgili çeÅŸitli basın organları ve internet sitelerinde Ä°mam-Hatip Lisesi öğrencisi olduÄŸuna dair bilgiler yer almıştır.Bu sebeple kamuoyunu bilgilendirmek istiyoruz.Â*Dilan Alp, düz lise öğrencisidir.Â*

    OkuduÄŸu okul binası geçtiÄŸimiz yıl Ä°mam Hatip Lisesi olarak hizmet vermeye baÅŸlamıştır. Sadece dokuzuncu ve onuncu sınıf öğrencilerinin Ä°mam-Hatip öğrencisi olduÄŸu okulda, Dilan Alp dahil on bir ve on ikinci sınıflardaki öğrenciler düz lise öğrencisidir.Â*Böyle olmakla birlikte toplumsal olayları haberleÅŸtirirken çocukların okul türleri, etnik mensubiyetleri veya diÄŸer aidiyetleri üzerinden ayrımcılığa tabi tutulmaması gerektiÄŸinin altını çizmek istiyoruz. Gösterilerde yaralanan polislerimize, Dilan Alp ve diÄŸer vatandaÅŸlarımıza geçmiÅŸ olsun dileklerimizi iletiyoruz. "





    Dilan Alp, İmam- Hatip Lisesi mezunu mu? Yorumları