YaÄŸmur duasına çıkan çiftçiler saÄŸnak yağışa yakalandı   Konuyu açan: Ihtilal   Ä°lk Mesaj: 05-04-2013 (09:15)   Son Mesaj: 05-04-2013 (09:15)    Cevap: 0    Gösterim: 340  

    05-04-2013

    Yağmur duasına çıkan çiftçiler sağnak yağışa yakalandı

    Yağmur duasına çıkan çiftçiler sağnak yağışa yakalandı
    Yağmur duasına çıkan çiftçiler sağnak yağışa yakalandı

    Beyşehir ilçesine bağlı Bayavşar beldesinde yağmur duasına çıkan çiftçiler, duadan yaklaşık 10 dakika sonra yağan sağanak yağmurda kendilerine sığınacak yer aradı.

    BeyÅŸehir ilçesine baÄŸlı BayavÅŸar beldesinde yaÄŸmur duasına çıkan çiftçiler, duadan yaklaşık 10 dakika sonra yaÄŸan saÄŸanak yaÄŸmurda kendilerine sığınacak yer aradı. Mayıs ayında yaÄŸmur beklentisinde olan çiftçiler,Â*Yeni Cami'de kılınan cuma namazının ardından cami avlusunda kadınların da saf tuttuÄŸu yaÄŸmur duası yaptı.

    Beyşehir Müftü Vekili Salih Doğan'ın yaptığı duanın ardından yemek için sıraya giren çiftçiler, yaklaşık 10 dakika sonra aniden bastıran sağanak yağmura yakalandı. Bu sırada bazı çiftçilerin yemek tabldotlarıyla yağmurdan korunmaya çalışması, bazılarının ise kendilerine sığınacak yer araması ilginç görüntüler oluşturdu.

    BayavÅŸar Belediye BaÅŸkanıÂ*Polat Yetkin, gazetecilere yaptığı açıklamada, beldede bahar aylarında 9 yıldır aralıksız yaÄŸmur duası yapıldığını söyledi.

    Dua ve yemek organizasyonunu cami derneğiyle belediyenin ortaklaşa düzenlediğini belirten Yetkin, "Organizasyonumuz çok güzel oldu. Gördüğünüz gibi hocamızın nefesi kuvvetliymiş, maşallahı var. Yağmur hızlı bir şekilde indi. Bayavşar için, memleketimiz için hayırlı olsun. Bu yağmurun devamının gelmesini diliyoruz" diye konuştu.

    Yağmur duasına, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, AK Parti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, il genel meclisi üyeleri ve çiftçiler katıldı.

    Kaynak: AA





    Yağmur duasına çıkan çiftçiler sağnak yağışa yakalandı Yorumları