Kızını grubun arasından çekip aldı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 05-02-2013 (09:13)   Son Mesaj: 05-02-2013 (09:13)    Cevap: 0    Gösterim: 305  

    05-02-2013

    Kızını grubun arasından çekip aldı

    Kızını grubun arasından çekip aldı
    Kızını grubun arasından çekip aldı

    İzmir'de, kızının kendisinden habersiz Devrimci Liseliler (Dev-Lis) grubuyla 1 Mayıs kutlamalarına katıldığını gören bir kadın, "Niye bana yalan söylüyorsun?" diye sitem ettiği kızını grubun arasından çekip aldı.

    İzmir'de, kızının kendisinden habersiz Devrimci Liseliler (Dev-Lis) grubuyla 1 Mayıs kutlamalarına katıldığını gören bir kadın, "Niye bana yalan söylüyorsun?" diye sitem ettiği kızını grubun arasından çekip aldı. GALERİ İÇİN TIKLAYIN 1 Mayıs'ın en dikkat çeken olaylarından biri İzmir'de yaşandı. Liseli bir kız, ailesinden habersiz Dev-Lis'li grupla Gündoğdu Meydanı'ndaki kutlamalara katıldı. Kızının kendilerine haber vermeden 1 Mayıs'a katıldığını öğrenen annesi, grubu bulmak için meydana geldi. Meydan girişinde grupları tek tek takip eden anne, kızını kendilerine Dev-Lis adını veren grupta gördü. Grubun arasına girip kızını alan anne, oradan uzaklaştırdı. Basın mensuplarından çekmemelerini isteyen ve ismini vermek istemeyen anne, "Niye bana yalan söylüyorsun yavrum?" sözleriyle sitem etti. Gruptan ellerinde Dev-Lis bayrağı taşıyan bazı kızlar, anneyi ikna etmek için çevresini sardı ancak o kızının tutup gruptan ayırdı. Bu sırada, "Söyleyin, kızıma ne yapmış bunlar? Bizi hastalık sahibi yapanlar bunlar." dediği duyuldu. Kızının kolunda bulunan Dev-Lis bandanasını da, "At şunu, istemiyorum." diyerek çıkarıp yere attı.

    İzmir'de daha önce de benzer bir olay yaşanmıştı. Terör örgütü DHKP-C'nin gençlik yapılanması olan Dev-Genç tarafından kandırılan oğlu Berk Ercan'ı kurtarmak isteyen İsmail Ercan, birçok kez çocuğunu grubun arasından alıp çıkarmış ancak bütün çabaları sonuçsuz kalmıştı.

    Kaynak: CİHAN





    Kızını grubun arasından çekip aldı Yorumları