Askerler mayına bastı: 2 şehit   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 05-02-2013 (09:17)   Son Mesaj: 05-02-2013 (09:17)    Cevap: 0    Gösterim: 483  

    05-02-2013

    Askerler mayına bastı: 2 şehit

    Askerler mayına bastı:  2 şehit
    Askerler mayına bastı: 2 şehit

    Haber7.com'un geçtiğimiz günlerde ''PKK'dan sonra en büyük ikinci tehlike olacak!'' başlığı ile yayınladığı haberde dikkat çektiği tehlike, Ağrı'da 2 askerin şehit olmasına neden oldu.

    Haber7.com'un geçtiğimiz günlerde ''PKK'dan sonra en büyük ikinci tehlike olacak!'' başlığı ile yayınladığı haberde dikkat çektiği tehlike, Ağrı'da 2 askerin şehit olmasına neden oldu. VİDEO İÇİN TIKLAYIN GALERİ İÇİN TIKLAYIN Ağrı Dağı'nın Korhan Yaylası Bayraktepe mevkisinde daha önce döşenen mayının patlaması sonucu şehit sayısı 2'e yükseldi.

    Bayraktepe mevkisinde devriye gezen jandarma erleri Mustafa Altan ile İbrahim Özkıdır, bastıkları mayının patlaması sonucu ağır yaralandı. Yaralı askerler, ambulanslarla Iğdır Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

    Ancak yaralı askerlerden Kahramanmaraşlı Mustafa Altan (20) kurtarılamayarak şehit oldu. Patlamada ağır yaralanan İbrahim Özkıdır ise, askeri helikopterle Erzurum'a sevk edildi. Erzurum'da Mareşal Fevzi Çakmak Askeri Hastanesi'nde tedavi altına alınan Özkıdır da, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

    Şehit asker İbrahim Özkıdır'ın cenazesinin yarın memleketi Adana'ya gönderileceği belirtildi.

    PKK'dan sonra en büyük ikinci tehlike olacak! Çözüm süreci kapsamında PKK geri çekileceği günün planlarını yapmaya başlarken, terör yüzünden köylerinden göç etmek zorunda kalan vatandaşlar da köylerine geri döneceği günün hayallerini kurmaya başladı. Ancak bir gerçek gözlerden kaçıyor, bölgede 1 milyon sinsi tehlike pusuda kurbanlarını bekliyor...

    Şehit jandarma er Altan'ın baba evinde yas var Iğdır'da mayın patlaması sonucu şehit olan jandarma er Mustafa Altan'ın baba evinde yas var.

    Kaynak: İHA





    Askerler mayına bastı: 2 şehit Yorumları