MOBESE kamerasını kürekle parçaladı İZLE   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 05-02-2013 (09:16)   Son Mesaj: 05-02-2013 (09:16)    Cevap: 0    Gösterim: 328  

    05-02-2013

    MOBESE kamerasını kürekle parçaladı İZLE

    MOBESE kamerasını kürekle parçaladı İZLE
    MOBESE kamerasını kürekle parçaladı İZLE

    Dün 1 Mayıs'ı bahane ederek Mecidiyeköy'ü savaş alanına çeviren terör örgütü sempatizanları, yol kenarındaki Mobese kamerasını kürekle kırdı. Göstericilerin çevreye ve polislere daha fazla zarar vermek için sapan kullanması dikkat çekti.

    Dün 1 Mayıs'ı bahane ederek Mecidiyeköy'ü savaş alanına çeviren terör örgütü sempatizanları, yol kenarındaki Mobese kamerasını kürekle kırdı. Göstericilerin çevreye ve polislere daha fazla zarar vermek için sapan kullanması dikkat çekti. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü Taksim'de kutlamak isteyen eylemciler, İstanbul'un birçok bölgesini savaş alanına çevirdi. Yollara barikat kuran göstericiler, Mecidiyeköy'ün Büyükdere Caddesi üzerinde birçok iş yerine ve otomobile zarar verdi.

    Hızını alamayan göstericiler bir direk üzerinde bulunan Mobese kamerasını yanında getirdiği kürekle kırdı. Bir süre Mobese kamerasını düşürmek için uğraşan terör örgütü yandaşı kamerayı parçaladı.

    Öte yandan çevreye ve polislere saldıran göstericilerin sapanla misket atması dikkat çekti. Çıkan olaylar sebebiyle çok sayıda göstericinin gözaltına alındığı öğrenildi.



    Çevik kuvvet taş yağmuruna tutuldu Şişli Cevahir Alışveriş Merkezi'nin otoparkında konuşlanan çevik kuvvet timi marjinal grupların hedefi oldu.

    Biber gazı kovanı evin içine girdi Beşiktaş Fulya'da korsan gösteri düzenleyen gruba müdahale eden polisin kullandığı biber gazının kovanı, bir evin camını kırarak içeri girdi.

    Göstericiler hastane sokağını kapattı Marjinal grupların Şişli Etfal Hastanesi'ne gidenlerin kullandığı sokakta polise taş ve sapanla saldırınca yaralı taşıyan ambulanslar uzun süre sokağı kullanamadı.





    MOBESE kamerasını kürekle parçaladı İZLE Yorumları