Hollanda'yı sarsan Türk kızı   Konuyu açan: Ihtilal   Ä°lk Mesaj: 04-29-2013 (09:19)   Son Mesaj: 04-29-2013 (09:19)    Cevap: 0    Gösterim: 330  

    04-29-2013

    Hollanda'yı sarsan Türk kızı

    Hollanda'yı sarsan Türk kızı
    Hollanda'yı sarsan Türk kızı

    Hollanda'nın en çok izlenen programlarından biri olan 'X Factor' şarkı yarışmasına katılan Şevval kendi bestelediği şarkıyla juriyi hem şaşırttı, hem ağlattı.

    Hollanda'nın en çok izlenen programlarından biri olan 'X Factor' şarkı yarışmasına katılan Şevval kendi bestelediği şarkıyla juriyi hem şaşırttı, hem ağlattı. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Hollanda televizyonunda yayınlanan 'X Factor' isimli şarkı yarışmasına katılan Şevval Kayhan isimli başörtülü genç kız performansı ve mesajıyla herkesi kendine hayran bıraktı.

    Jüri karşısında muhteşem bir performans sergileyen genç kız, amacının ön yargıları yıkmak olduğunu söyledi.

    JÃœRÄ° ÃœYELERÄ°NÄ°N ÅžAÅžKINLIÄžI

    Başörtülü yarışmasının programa katılmasınaÂ*ÅŸaşıranÂ*jüri üyeleri "Bir hayalin vardır, buraya niçin katıldın?" ÅŸeklinde bir soru yöneltti. Genç kız bu soruya; "Ön yargıları yıkmak için katıldım, ben özgür biriyim ve istediÄŸimi yapabiliyorum bunu kanıtlamak için katıldım" diye cevap verdi.

    Yarışmada kendi yazdığı şarkıyı seslendiren Şevval, performansı hem stüdyoda bulunan izleyicileri hem de jüri üyelerini büyülemeyi başardı.

    Â*







    Hollanda'yı sarsan Türk kızı Yorumları