Abdulhamid'in torununun Ayasofya hayali   Konuyu açan: Tavanarasi   İlk Mesaj: 04-22-2013 (09:11)   Son Mesaj: 04-22-2013 (09:11)    Cevap: 0    Gösterim: 392  

    04-22-2013

    Abdulhamid'in torununun Ayasofya hayali

    Abdulhamid'in torununun Ayasofya hayali
    Abdulhamid'in torununun Ayasofya hayali

    Sultan II. Abdülhamid'in dördüncü nesil torunlarından Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, Ayasofya Müzesi'nin kısa zamanda cami olarak ibadete açılmasını temenni ettiğini söyledi.

    Sultan II. Abdülhamid'in dördüncü nesil torunlarından Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, Ayasofya Müzesi'nin kısa zamanda cami olarak ibadete açılmasını temenni ettiğini söyledi. Alperen Ocakları İl Başkanlığını ziyaret eden Osmanoğlu, pazar günleri Ayasofya'da ibadet yaptığını belirterek, "Ayasofya'nın kısa zamanda cami olarak ibadete açılmasını temenni ediyorum. İnşallah, sadece pazar günleri değil de yılın 365 günü oraya ibadete gideriz" şeklinde konuştu.

    Osmanoğlu, siyasete girmeyi düşündüğünü ifade ederek, "Tabii hangi sebeple, hangi şartla olacak, bunu zaman gösterecek. Henüz erken ama siyasete girmek için aile büyükleri karar verir. Nasip olursa tabii ki siyasete girmek isteriz. İnşallah her şeyin hayırlısı olur" diye konuştu.

    Alperen Ocakları İl Başkanı Murat Karadeniz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dedesi Yakup Efendi'nin Sultan II. Abdülhamid'in hizmetkarlardan birisi olduğunu kaydetti.

    Osmanoğlu, ziyaretin ardından Atatürk Kültür Merkezi'nde sahnelenen "Eskitilmiş Kılıç Sultan Abdülhamit Han" adlı tiyatro oyununu izledi.

    Kaynak: AA





    Abdulhamid'in torununun Ayasofya hayali Yorumları