Kanser hastası genç kızla ilgili açıklama   Konuyu açan: Sasha   İlk Mesaj: 04-15-2013 (09:13)   Son Mesaj: 04-15-2013 (09:13)    Cevap: 0    Gösterim: 406  

    04-15-2013

    Kanser hastası genç kızla ilgili açıklama

    Kanser hastası genç kızla ilgili açıklama
    Kanser hastası genç kızla ilgili açıklama

    Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Bakan Bayraktar'ın kanser hastası genç kızı ağlatmadığını, yardım ettiğini bildirdi.

    Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Bakan Bayraktar'ın kanser hastası genç kızı ağlatmadığını, yardım ettiğini bildirdi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığından yapılan açıklamada, Bakan Erdoğan Bayraktar'ın Edirne programı sırasında, önünü kesen ve ağlayarak yardım isteyen kızı, "ağlatmadığı, yardım ettiği" belirtildi.

    Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi:
    "Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Edirne programı sırasında önünü kesen ve ağlayarak yardım isteyen kıza yardım etmiştir. Bayraktar, Edirne Valisi Hasan Duruer'e de bu konuyla ilgili olarak talimat vererek, konunun çözülmesini istedi.
    Söz konusu öğrenciyi Valiliğe davet eden Hasan Duruer konuya çözüm bulmak için gerekenin yapılacağını ifade etmiştir. Sayın Bakanın yardım sözüne rağmen konunun basında: 'Bakanın cevabı öğrenciyi ağlatmıştır' şeklinde yer alması üzüntüyle karşılanmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunulur."

    Bakan Bayraktar'ın, Edirne programında yanına yaklaşarak kanser hastası olduğunu söyleyen genç kız, tedavisi için kullandığı ithal ilaçların yurt dışından getirilme sürecinde zorluk yaşadığını ifade ederek yardım istemiş, Bakan Bayraktar da genç kıza geçmiş olsun dileğinde bulunarak bir miktar para vermiş, yanlış anlaşıldığını belirten genç kız Bayraktar'a parayı iade ederek bölgeden uzaklaşmıştı.

    Kaynak: AA





    Kanser hastası genç kızla ilgili açıklama Yorumları