Kandil fotoğrafında kimsenin görmediği ayrıntı   Konuyu açan: Saatci   İlk Mesaj: 04-11-2013 (09:12)   Son Mesaj: 04-11-2013 (09:12)    Cevap: 0    Gösterim: 316  

    04-11-2013

    Kandil fotoğrafında kimsenin görmediği ayrıntı

    Kandil fotoğrafında kimsenin görmediği ayrıntı
    Kandil fotoğrafında kimsenin görmediği ayrıntı

    BDP-Kandil fotoğrafının şifreleri yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Fotoğrafta Kandil'in Öcalan'ın alacağı kararların arkasındayız mesajı verilirken, birçok kimsenin fark etmediği ince bir ayrıntı da dikkatlerden kaçmadı. Fotoğrafların en dikkat çeken yönlerinden biri de tüm örgüt yöneticilerinin Jack Wolfskin marka ayakkabı giymesi oldu.

    BDP-Kandil fotoğrafının şifreleri yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Fotoğrafta Kandil'in Öcalan'ın alacağı kararların arkasındayız mesajı verilirken, birçok kimsenin fark etmediği ince bir ayrıntı da dikkatlerden kaçmadı. Fotoğrafların en dikkat çeken yönlerinden biri de tüm örgüt yöneticilerinin Jack Wolfskin marka ayakkabı giymesi oldu. Terör örgütüne yakınlığıyla bilinen ajansta yayınlanan fotoğraflarda ilginç ayrıntılar gizli. Habertürk'ün haberine göre, fotoğraflarda örgütün askeri kanadının en yetkili ismi olan Nurettin Sofi'nin yanı sıra Bahoz Erdal da yer aldı. Zap kampında acımasız eylemlerin planlamasını yapan Bahoz Erdal'ın Kandil'e çekildiği ortaya çıktı. Örgüt böylece süreci provoke edeceği korkusunu yaşatan Bahoz Erdal için "kontrolümüzde" mesajı verdi.

    Süreci eleştirdiği ve karşı çıktığı iddia edilen Cemil Bayık ve Duran Kalkan'ın da fotoğrafta yer alması "Aramızda bir sorun yok. Hepimiz sürecin arkasındayız" mesajı olarak algılandı.

    Fotoğraf karesinde örgütün kurucularından ve Alevi kanadı kontrol altında tutan Mustafa Karasu'nun yer almaması ise soru işaretine neden oldu. "Aleviler örgüte tepkili mi?" sorusu sorulurken Karasu'nun başka bir yerde olduğu için BDP'lilerle toplantıya katılamadığı belirtildi. Karasu'nun Suriye'de olduğu iddia edildi.

    AYAKKABI FARKI

    Terör örgütü militanlarının Mekap marka ayakkabı giydiği örgütte yöneticilerin tercihinin ise Jack Wolfskin olduğu ortaya çıktı.

    Outdoor malzemeler üreten Alman firması Jack Wolfskin'in özellikle ayakkabıları dağcılar tarafından tercih ediliyor. Dünyanın en pahalı ve en kaliteli outdoor malzemelerini üreten firmalardan biri olan Jack Wolfskin, Türkiye'de sınırlı sayıda mağazada satılıyor.





    Kandil fotoğrafında kimsenin görmediği ayrıntı Yorumları