Cemaate sinevizyonlu vaaz   Konuyu açan: Savrozi   İlk Mesaj: 04-04-2013 (09:15)   Son Mesaj: 04-04-2013 (09:15)    Cevap: 0    Gösterim: 548  

    04-04-2013

    Cemaate sinevizyonlu vaaz

    Cemaate sinevizyonlu vaaz
    Cemaate sinevizyonlu vaaz

    Ağrı Merkez Cami imamI Nuri Aslan, cemaatin ilgisini artırmak için sinevizyonlu vaaz veriyor. İmam Nuri Aslan, "Amacımız cemaatin katılımını artırmak ve kendi aralarında konuşmalarının önüne geçebilmek" dedi.

    Ağrı Merkez Cami imamI Nuri Aslan, cemaatin ilgisini artırmak için sinevizyonlu vaaz veriyor. İmam Nuri Aslan, "Amacımız cemaatin katılımını artırmak ve kendi aralarında konuşmalarının önüne geçebilmek" dedi. Merkez Camisi'ne gelen cemaatin dikkatini çekebilmek için harekete geçen imam Nuri Aslan, haftada iki gün öğlen namazlarından sonra vaazlarını, kurulan dev ekrandan cemaate yansıtıyor. 2004 yılında Fevzi Bulut Camisi'nde bölgede ilk kez dizüstü bilgisayarla vaaz vermeye başladığını belirten Aslan şunları söyledi:

    "İl Müftümüz İzani Turan'a camide sinevizyonlu vaaz sistemi kuracağımı söyledim. Kendisi de bu durumu uygun görerek, yapmamı arzu etti. Uygulamayı başlattık, cemaat tarafından beğeni aldık. Sinevizyon sayesinde cemaatin dikkati okuduğum ayetlerde ve hadislerde oluyor. Amacımız cemaatin katılımını artırmak ve kendi aralarında konuşan insanların dikkatini vaaza yönlendirmek."

    Cemaate sinevizyonlu vaaz

    Kaynak: DHA





    Cemaate sinevizyonlu vaaz Yorumları