Bakan Kılıç'tan müteahhide kürsü fırçası! İZLE   Konuyu açan: Ihtilal   İlk Mesaj: 03-31-2013 (09:26)   Son Mesaj: 03-31-2013 (09:26)    Cevap: 0    Gösterim: 345  

    03-31-2013

    Bakan Kılıç'tan müteahhide kürsü fırçası! İZLE

    Bakan Kılıç'tan müteahhide kürsü fırçası! İZLE
    Bakan Kılıç'tan müteahhide kürsü fırçası! İZLE

    Gençlik ve Spor Bakını Suat Kılıç, Samsun'da yaptığı konuşma sırasında kürsü yerinden çıkınca müteahhidle arasında bakın nasıl diyalog geçti..

    Gençlik ve Spor Bakını Suat Kılıç, Samsun'da yaptığı konuşma sırasında kürsü yerinden çıkınca müteahhidle arasında bakın nasıl diyalog geçti.. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Temel atma törenleri ve açılışlar için Samsun'a gelen Gençlik ve Spor Bakını Suat Kılıç, gündemle ilgili değerlendirmeler yaptı.

    Kılıç, "Derdi olanlar, tasası olanlar, yüreği yananlar bu meselenin en kısa sürede çözüme kavuşturulmasını istiyor. Ama siyasetini teröre bağlayanlar, siyasetini şehit cenazelerindeki sloganlara bağlayanlar onlarda eylemleri meydanları radikalleşmeyi işaret ediyor. Bu millet kararını verdi. Çözüm sürecinde akla uygun, hukuka uygun, demokrasiye uygun milletin iradesine ve verdiği vekalete uygun olan bütün süreçler denenecektir" dedi.

    BAKAN KILIÇ'TAN KÜRSÜ FIRÇASI
    Kılıç, temel atma töreninde konuşma yaptığı sırada kürsünün yerinden çıkması ardından müteahhide, "Şöyle bir kürsüye dokundum yerinden fırladı. Senin yaptığın işi bu vesileyle iki kez kontrol edeceğim" dedi.





    Bakan Kılıç'tan müteahhide kürsü fırçası! İZLE Yorumları