Selim Sadak'ı küplere bindiren kuşku   Konuyu açan: Saatci   İlk Mesaj: 03-30-2013 (09:14)   Son Mesaj: 03-30-2013 (09:14)    Cevap: 0    Gösterim: 421  

    03-30-2013

    Selim Sadak'ı küplere bindiren kuşku

    Selim Sadak'ı küplere bindiren kuşku
    Selim Sadak'ı küplere bindiren kuşku

    Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, belediye binası çıkışında kendisini ısrarla görüntülemek isteyen bir kişiyi fena halde fırçaladı.

    Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, belediye binası çıkışında kendisini ısrarla görüntülemek isteyen bir kişiyi fena halde fırçaladı. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Siirt belediye Başkanı Selim Sadak, öğle saatlerinde bir açılışa katılmak için belediye binası çıkışında kendisini cep telefonuyla ısrarla görüntüleyip fotoğrafını çekmek isteyen bir kişiyle tartıştı.

    35-40 yaşlarda olduğu tahmin edilen bu kişinin önce telefonunu elinden alan Selim Sadak gence, "kimin için çalışıyorsun,'Amerika Ajanımızın, beni neden takip ediyorsun, CIA ajanımız' diye bağırdı.

    Sadak, Belediye Meclis üyeleri ve belediyede çalışan personelin takip edildiği, Siirt belediyesinde son bir haftadır kimliği belirsiz kişiler tarafından rahatsız edildiğini ifade etti.

    Sadak, Belediye Meclis üyeleri ve personellerin sık sık rahatsız edildiğini söyleyerek: "Kedisini vatandaş süsü veren bu kişi beni takibe almış, kimin için çalıştığını bilmiyorum. Ancak bugün bardağı taşıran son damla oldu. Konuyu Siirt Valisine ileteceğim."dedi.

    Sadak, Kimliği belirsiz kişiden aldığı telefonu daha sonra Siirt Valisi Ahmet Aydın anlatarak teslim etti.

    Kaynak: İHA





    Selim Sadak'ı küplere bindiren kuşku Yorumları