Kadıköy Belediyesinden içki yasağı   Konuyu açan: Sondakika   Ä°lk Mesaj: 03-30-2013 (09:14)   Son Mesaj: 03-30-2013 (09:14)    Cevap: 0    Gösterim: 377  

    03-30-2013

    Kadıköy Belediyesinden içki yasağı

    Kadıköy Belediyesinden içki yasağı
    Kadıköy Belediyesinden içki yasağı

    Başbakan Erdoğan, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Enis Berberoğlu'nun alkole getirelen yasakla ilgili sorusunu yanıtlarken Kadıköy Belediye'sinin alkol yasağı getirdiğini açıkladı.

    Başbakan Erdoğan, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Enis Berberoğlu'nun alkole getirelen yasakla ilgili sorusunu yanıtlarken Kadıköy Belediye'sinin alkol yasağı getirdiğini açıkladı. Enis Berberoğlu'nun, "Afyon'da bir hadise yaşandı. Alkol yasaklandı. Mehkeme reddetti. Hayati Yazıcı da 'Bunun yapılması yanlıştı' dedi. Diyanet İşleri Başkanı İzmir için bir ifade kullanıyor. Bunlara dair bir değerlendirmeniz olacak mı? Bunlar neden yaşanıyor?" sorusuna Başbakan Erdoğan şu yanıtı verdi:

    Kadıköy Belediyesinin bazı yerlerde gece yarısından sonra içki satışı yapılan yerlerin kapatılmasına iliÅŸkin karar aldığını duydum. Bu karara destekliyorum ama bunu AK Partili bir belediye yapsaydı medyada kesin haber olurdu. Konuyla ilgili anayasada hükümete bir yetki verildiÄŸini hatırlatan ErdoÄŸan, "Biz nasıl bir gençlik istiyoruz? Alkolik gençlik mi yetiÅŸtereceÄŸiz? Bilimle, sanatla, sporla ilginelen bir gençlik istiyoruz.Â*Bu konuda fütursuzca davranan belediyeler var. Okulların yakınlarına kadar girdiler biz buna sert bir ÅŸekilde müdahale ettik" dedi.

    Kaynak: Haber7





    Kadıköy Belediyesinden içki yasağı Yorumları