Öcalan'dan Sırrı Süreyya Önder'e ÅŸok sözler!   Konuyu açan: Gündemci   Ä°lk Mesaj: 03-29-2013 (09:12)   Son Mesaj: 03-29-2013 (09:12)    Cevap: 0    Gösterim: 386  

    03-29-2013

    Öcalan'dan Sırrı Süreyya Önder'e şok sözler!

    Öcalan'dan Sırrı Süreyya Önder'e şok sözler!
    Öcalan'dan Sırrı Süreyya Önder'e şok sözler!

    AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, Milliyet gazetesinin yayınladığı İmralı tutanaklarına yansımayan bir bilgiyi ilk kez Ülke TV'nin sevilen programı "En Sıradışı"da açıkladı.

    AK Parti Milletvekili Åžamil Tayyar, Milliyet gazetesinin yayınladığı Ä°mralı tutanaklarına yansımayan bir bilgiyi ilk kez Ãœlke TV'nin sevilen programı "En Sıradışı"da açıkladı. Ãœlke TV'de her hafta PerÅŸembe günüÂ*yayınlanan, moderatörlüğünü Turgay Güler'in yaptığı ve gazeteci-yazar Ahmet Kekeç ile Yusuf Ziya Cömert'in de yorumlarıyla renk katttığı "En Sıradışı"ya bu hafta AK Parti Gaziantep Milletvekili ve gazeteci-yazarÂ*Åžamil Tayyar konuk oldu.

    Programda Tayyar, Milliyet gazetesinin yayınladığıÂ*Ä°mralı'da BDP Grup BaÅŸkan Vekili Pervin Buldan, Ä°stanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ve Diyarbakır Milletvekili Altan Tan'la yaptığı, bir MÄ°T yetkilisinin de hazır bulunduÄŸu görüşmenin tutanaklarında yer almayan bir bilgiyi ilk kez açıkladı.

    Tayyar'ın iddiasına göre Abdullah Öcalan görüşmede, Sırrı Süreyya Önder'e dönerek "sarışınlardan uzak dur" dedi.

    Kaynak: Haber7





    Öcalan'dan Sırrı Süreyya Önder'e şok sözler! Yorumları