Ankara'da helikopter destekli operasyon: 20 gözaltı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-26-2013 (09:11)   Son Mesaj: 03-26-2013 (09:11)    Cevap: 0    Gösterim: 317  

    03-26-2013

    Ankara'da helikopter destekli operasyon: 20 gözaltı

    Ankara'da helikopter destekli operasyon: 20 gözaltı
    Ankara'da helikopter destekli operasyon: 20 gözaltı

    Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı 200 polis, Altındağ Çin Çin Mahallesi'nde sabah saatlerinde birçok adrese baskın düzenledi.

    Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı 200 polis, Altındağ Çin Çin Mahallesi'nde sabah saatlerinde birçok adrese baskın düzenledi. Operasyonda 20'den fazla kişi gözaltına alındı. 60 kilogram civarında çeşitli türlerde uyuşturucu ele geçirildi.

    Operasyonu Ankara Emniyeti Narkotik Şube ile Kaçakçılık ve Organize Şube ortaklaşa düzenledi. Operasyona özel harekat, çevik kuvvet ve yunus ekipleri de katıldı. 200 polisin katıldığı operasyona bir polis helikopteri de havadan destek sağladı. Mahalleyi kuşatan ekipler daha önce tespit ettiği birçok adreste arama yaptı. Operasyonda kadın polisler de yer aldı. Aramalarda silah, döner bıçakları, sallama tabir edilen bıçaklar ile ecstasy hap, eroin, esrarın bulunduğu 60 kilogram civarında uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonda narkotik köpekleri de kullanıldı.

    Yapılan baskının, geçtiğimiz hafta Pursaklar'da bir çiftlikte ele geçirilen 1 tonluk esrar operasyonunun devamı olduğu öğrenildi.Başkentte 5 ay içinde 3 kişiyi öldürüp 5 kişiyi de yaralayan seri katil zanlısı Arif Ö.'yü bir hafta önce İzmir'de gözaltına alan Ankara polisi, şüpheliye ait çiftliğe yaptığı baskında da 1 ton 42 kilogram esrar maddesine el koymuştu.





    Ankara'da helikopter destekli operasyon: 20 gözaltı Yorumları