Abdullah Gül'ün babasına sürpriz ziyaret   Konuyu açan: Ihtilal   Ä°lk Mesaj: 03-24-2013 (09:11)   Son Mesaj: 03-24-2013 (09:11)    Cevap: 0    Gösterim: 294  

    03-24-2013

    Abdullah Gül'ün babasına sürpriz ziyaret

    Abdullah Gül'ün babasına sürpriz ziyaret
    Abdullah Gül'ün babasına sürpriz ziyaret

    Kayserri Büyükşehir Belediyesi Eğitim Faaliyetleri (BEF) Koordinatörü Refik Tuzcuoğlu, bir grup öğrenci ve öğretmenlerle, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün babası 85 yaşındaki Ahmet Hamdi Gül'ü ziyaret etti.

    Kayserri BüyükÅŸehir Belediyesi EÄŸitim Faaliyetleri (BEF) Koordinatörü Refik TuzcuoÄŸlu, bir grup öğrenci ve öğretmenlerle, CumhurbaÅŸkanı Abdullah Gül'ün babası 85 yaşındaki Ahmet Hamdi Gül'ü ziyaret etti. Â*Öğrenciler, Ahmet Hamdi Gül'e ?CumhurbaÅŸkanı'nın babası olmak nasıl bir duygu ?? diye sordu.

    BEF Koordinatörü Refik TuzcuoÄŸlu ile bir grup 'Gülen Yüzler' projesi öğrencisi ve öğretmen, ‘YaÅŸlılara Saygı Haftası' nedeniyle, CumhurbaÅŸkanı Abdullüh Gül'ün babası Ahmet Hamdi Gül'ü, Organize Sanayi Bölgesi'ndeki kent mobilyaları üreten fabrikasında ziyaret etti. Öğrenciler, Ahmet Hamdi Gül'e çiçek verip elini öptü. Küçük oÄŸlu Macit Gül'le birlikte öğrencileri misafir eden baba Gül, çocukların sorularını da yanıtladı. KAYMEK kursiyerleri tarafından elde iÅŸlenmiÅŸ bir tablo hediye edilen Ahmet Hamdi Gül, çocuklara derslerine çok çalışmaları ve öğretmenlerinin sözlerinden çıkmamalarını öğütledi.

    ÇOK ÇALIŞIRDI, DERSLERİNİ AKSATMAZDI

    Â*Çocuklar, cumhurbaÅŸkanının babasına, ?CumhurbaÅŸkanı babası olmak nasıl bir duygu? Daha önce oÄŸlunuzun cumhurbaÅŸkanı olacağını düşünmüş müydünüz? OÄŸlunuza nasıl bir eÄŸitim verdiniz?? sorularını yöneltti. Ahmet Hamdi Gül ise, oÄŸlunun cumhurbaÅŸkanı olmasının hayatlarında deÄŸiÅŸiklik getirmediÄŸini belirterek, ?OÄŸlum ilkokula baÅŸladıktan sonra devam etti, hep okudu. Biz, hep çok çalışmasını öğütledik. Çok çalışırdı zaten, derslerini aksatmazdı. Çalışmanın, azminin sonunda devamını da getirdi. Okuması, çalışması, yemesi, içmesi, giyimine annesi de ben de dikkat ederdim? dedi. Macit Gül de, ?Ä°leri de sizin de içinizden cumhurbaÅŸkanı çıkabilir? derken, baba Ahmet Hamdi Gül, çocuklara derslerine çalışmaları ve öğretmenlerinin sözlerinden çıkmamalarını öğütledi. Ahmet Hamdi Gül, daha sonra küçük konuklarını, kapıya kadar uÄŸurladı.





    Abdullah Gül'ün babasına sürpriz ziyaret Yorumları