PKK'lı teröristin isyanı: Ma ne bese?*   Konuyu açan: Küba   Ä°lk Mesaj: 03-24-2013 (09:13)   Son Mesaj: 03-24-2013 (09:13)    Cevap: 0    Gösterim: 303  

    03-24-2013

    PKK'lı teröristin isyanı: Ma ne bese?*

    PKK'lı teröristin isyanı: Ma ne bese?*
    PKK'lı teröristin isyanı: Ma ne bese?*

    İmralı sürecinde tarihi önem atfedilen Nevruz bayramı, Kandil'de de kutlandı. PKK'lılar Öcalan'ın açıkladığı 'barış sürecine' tam destek verdi. Kandil'de basına konuşan bir terörist, Türkçe 'yetmedi mi artık?' anlamı taşıyan "Ma ne bese?" dedi.

    Ä°mralı sürecinde tarihi önem atfedilen Nevruz bayramı, Kandil'de de kutlandı. PKK'lılar Öcalan'ın açıkladığı 'barış sürecine' tam destek verdi. Kandil'de basına konuÅŸan bir terörist, Türkçe 'yetmedi mi artık?' anlamı taşıyan "Ma ne bese?" dedi. Bugün gazetesi, Abdullah Öcalan'ın "Sınır dışına çekilin" çaÄŸrısının yapıldığı tarihi Nevruz"da Kandil'deki kutlamaları takip etti. O kutlamalar sırasında Bugün gazetesi muhabiri Serbest Özden bir PKK'lı terörist ile konuÅŸtu:Â*

    "Umut olmazsa dağda yaşayamayız" diyor Şilan ve devam ediyor: "Önderimiz bu şartları bugüne kadar getirdi. Biz de olacakları bekliyoruz. Savaş veya barış her iki seçeneğe de hazırız. Ama Türkiye basının yazdığı gibi bizim bir fikrimiz yok değil. Biz de düşünüyoruz, istiyoruz, umut ediyoruz. Önderlik geri çekilin diyorsa bu, sürece yayılıp gerçekleşecek."

    ‘Evi düşünüyor musunuz?' sorusu karşısında Åžilan tebessüm edince Jiyan konuÅŸuyor: "Aileler belirli periyotlar ve güvenliÄŸe göre zaten çocuklarını görüyor. Annelerimiz geliyor ama ev ayrı tabi. Kim istemez evde olmak ama ÅŸartların olgunlaÅŸması ve barış için yol haritasının netleÅŸtirilmesi lazım. Biz de istiyoruz bitsin. Ma ne bese? (Yetmedi mi artık?)"





    PKK'lı teröristin isyanı: Ma ne bese?* Yorumları