İsrail tarihinde ilk kez bir devletten özür diledi   Konuyu açan: Sasha   İlk Mesaj: 03-23-2013 (10:14)   Son Mesaj: 03-23-2013 (10:14)    Cevap: 0    Gösterim: 432  

    03-23-2013

    İsrail tarihinde ilk kez bir devletten özür diledi

    İsrail tarihinde ilk kez bir devletten özür diledi
    İsrail tarihinde ilk kez bir devletten özür diledi

    İsrail'in önde gelen gazetelerinden Jerusalem Post, Netanyahu'nun Mavi Marmara olayı için Türkiye'den özür dilemesini 'İsrail tarihinde bir ilk' diye duyurdu.

    İsrail'in önde gelen gazetelerinden Jerusalem Post, Netanyahu'nun Mavi Marmara olayı için Türkiye'den özür dilemesini 'İsrail tarihinde bir ilk' diye duyurdu. ABD Başkanı Barack Obama'nın, İsrail'i ziyareti sırasında Başbakan Netanyahu'yu uyardığını belirten gazete, Türkiye ve İsrail başbakanlarının 3 yıldır ilk defa iletişim kurduklarına vurgu yaptı.

    M. Marmara mağdurlarının 'özür' tepkisi İsrail'in, Gazze'ye insani yardım taşıyan Mavi Marmara Gemisi'ne düzenlenen saldırıya ilişkin Türkiye'den özür dilemesinin yankıları sürüyor. Mavi Marmara gemisinde bulunan mağdurlardan peşpeşe açıklamalar geldi.

    İsrail'in özür dilemesi ile ilgili kim ne dedi? Uzmanlar, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Mavi Marmara baskını nedeniyle Türkiye'den özür dilemesini değerlendirdi.

    İsrail'in özrü dünya basınında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu arasındaki telefon görüşmesinde Netanyahu'nun özür dilemesi dünya basınında da geniş yer buldu.

    Kaynak: Haber7





    İsrail tarihinde ilk kez bir devletten özür diledi Yorumları