Hayalinizdeki kişiyle tanışma imkanı   Konuyu açan: Gündemci   İlk Mesaj: 03-23-2013 (09:12)   Son Mesaj: 03-23-2013 (09:12)    Cevap: 0    Gösterim: 397  

    03-23-2013

    Hayalinizdeki kişiyle tanışma imkanı

    Hayalinizdeki kişiyle tanışma imkanı
    Hayalinizdeki kişiyle tanışma imkanı

    Gençler, hayalleri doğrultusunda tanışmak istediği, kendisine örnek aldığı, alanında uzman ve tanınmış olan kişilerle tanışma imkanına kavuşuyor.

    Gençler, hayalleri doğrultusunda tanışmak istediği, kendisine örnek aldığı, alanında uzman ve tanınmış olan kişilerle tanışma imkanına kavuşuyor. Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın önemle üzerinde durduğu proje kapsamında bakanlık 'Güçlü Yarınlar İçin' sloganıyla yeni bir çalışmayı hayata geçirdi. Çalışma kapsamında gençlere tanışmanın hayalini kurdukları, yazar, araştırmacı, akademisyen, işadamı, sporcu ve sanatçılarla buluşma imkanı sunuluyor. Gençlerin örnek aldıkları kişilerin bir günlük yaşantılarına tanıklık etme imkanı bulacakları çalışmaya 81 ilden katılım mümkün.
    "Bir Gün Bir Değer" adlı projede alanında uzman ve tanınmış kişilerle yapılan görüşme sonucunda hazırlanan takvime göre internet üzerinden başvuru yapılıyor. Yapılan başvuruların sonucu da yine proje için oluşturulan internet adresinden açıklanıyor.

    Projeye katılmak ve detaylı bilgi edinmek için;
    http://www.birgunbirdeger.gsb.gov.tr internet adresini ziyaret edebilirsiniz.





    Hayalinizdeki kişiyle tanışma imkanı Yorumları