Lodos lambaları ve ağaçları yerle bir etti   Konuyu açan: Saatte1   İlk Mesaj: 03-22-2013 (09:10)   Son Mesaj: 03-22-2013 (09:10)    Cevap: 0    Gösterim: 282  

    03-22-2013

    Lodos lambaları ve ağaçları yerle bir etti

    Lodos lambaları ve ağaçları yerle bir etti
    Lodos lambaları ve ağaçları yerle bir etti

    Bursa'da yaşanan şiddetli lodos hayatı olumsuz etkiledi. Lodosun şiddetine dayanamayan trafik lambaları ve ağaçlar yerle bir oldu.

    Bursa'da yaşanan şiddetli lodos hayatı olumsuz etkiledi. Lodosun şiddetine dayanamayan trafik lambaları ve ağaçlar yerle bir oldu. Marmara'da hayatı olumsuz etkileyen lodos Bursa'da da etkisini gösterdi. Gece yarısında etkisini arttıran lodosun şiddetine dayanamayan trafik lambaları yerle bir olurken, ağaçların ise büyük bir kısmının kırılarak yollara devrilmesi lodosun şiddetini gözler önüne serdi.

    Elektrik direklerindeki tellerinin bir birine çarpması ile meydana şelaleler ise korku dolu anların yaşattı. Yaşanan olaylarda civarda herhangi bir kimsenin olmaması, can ve mal kaybının yaşanmasını önledi.

    Yetkililer lodosun sebep olabileceği muhtemel kazalara karşı vatandaşları uyarırken, soba zehirlenmeleri konusunda da dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

    Kaynak: İHA





    Lodos lambaları ve ağaçları yerle bir etti Yorumları