Fırtına balkonu uçurdu!   Konuyu açan: Savrozi   İlk Mesaj: 03-16-2013 (09:16)   Son Mesaj: 03-16-2013 (09:16)    Cevap: 0    Gösterim: 363  

    03-16-2013

    Fırtına balkonu uçurdu!

    Fırtına balkonu uçurdu!
    Fırtına balkonu uçurdu!

    Konya'da şiddetli rüzgarın etkisiyle bir apartmanın 7. kat balkonu aşağı uçarken, şans eseri kimse zarar görmedi.

    Konya'da şiddetli rüzgarın etkisiyle bir apartmanın 7. kat balkonu aşağı uçarken, şans eseri kimse zarar görmedi. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Konya'da sabah erken saatlerden itibaren etkili olan şiddetli rüzgar hayatı olumsuz etkiliyor. Şiddetli rüzgarın etkisiyle merkez Selçuklu ilçesi Ferhuniye Mahallesi Sultanşah Caddesi'nde bulunan 9 katlı Çilem Apartmanı'nın 7. katındaki bir dairenin balkonu rüzgarın etkisiyle parçalanarak aşağıya uçtu. Balkonun uçtuğu sırada aşağıdan geçen kimsenin olmaması olayın boyutlarının büyümesini engelledi.

    Balkonun uçma anı ise binanın güvenlik kamerasına kısmen yansıdı. Görgü tanıklarından restoranda çalışan bir kişi, deprem olduğunu zannettiklerini belirterek, "Müşteriler de vardı, dışarı çıkmaya çalıştık. Bu sırada balkonun uçtuğunu görünce içeride kaldık. Şiddetli rüzgarın etkisiyle balkon tamamen aşağıya uçtu. O anda kimsenin olmaması nedeniyle bir şey olmadı" şeklinde konuştu.

    Kaynak: İHA





    Fırtına balkonu uçurdu! Yorumları