Başbakan Erdoğan: Dağdakini de indireceğiz!   Konuyu açan: Takipci   İlk Mesaj: 03-15-2013 (10:11)   Son Mesaj: 03-15-2013 (10:11)    Cevap: 0    Gösterim: 435  

    03-15-2013

    Başbakan Erdoğan: Dağdakini de indireceğiz!

    Başbakan Erdoğan: Dağdakini de indireceğiz!
    Başbakan Erdoğan: Dağdakini de indireceğiz!

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, PKK tarafından kaçırılan ve önceki gün serbest bırakılan 8 kişi arasında bulunan Şanlıurfalı er Reşat Çeçan'ın babasını arayarak geçmiş olsun dileğinde bulundu.

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, PKK tarafından kaçırılan ve önceki gün serbest bırakılan 8 kişi arasında bulunan Şanlıurfalı er Reşat Çeçan'ın babasını arayarak geçmiş olsun dileğinde bulundu. 7 ayı aşkın süre PKK'lıların elinde kalan ve dün serbest bırakılan Reşat Çeçan ve ailesi ziyaretçi akınına uğruyor. Dün geceden itibaren çocuklarına kavuşan Çeçan ailesini ziyaret eden akrabaları ve komşuları, geçmiş olsun dileğinde bulunuyor.

    "BAŞBAKAN'IN ARAYACAĞINI TAHMİN ETMEDİM"

    PKK'lılar tarafından serbest bırakılan Reşat Çeçan'ın babası Cemal Çeçan, sabah saatlerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın telefonla kendisini aradığını söyledi. Başbakan Erdoğan'ın geçmiş olsun dileğinde bulunduğunu söyleyen Çeçan, "Başbakanımız aradı ve geçmiş olsun dileğinde bulundu. Rahatsızlığı nedeniyle kısa süren konuşmamız sırasında Başbakan, oğlumun sağlık durumunu da sordu. Çok kısa bir görüşme oldu. Başbakanın arayacağını tahmin etmediğim için hem şaşırdım, hem mutlu oldum" dedi.





    Başbakan Erdoğan: Dağdakini de indireceğiz! Yorumları