Er Reşat Çeçan ailesine böyle kavuştu   Konuyu açan: Gündemci   İlk Mesaj: 03-14-2013 (10:14)   Son Mesaj: 03-14-2013 (10:14)    Cevap: 0    Gösterim: 305  

    03-14-2013

    Er Reşat Çeçan ailesine böyle kavuştu

    Er Reşat Çeçan ailesine böyle kavuştu
    Er Reşat Çeçan ailesine böyle kavuştu

    Diyarbakır-Bingöl karayolunda yaklaşık 8 ay önce kaçıralan ve bugün heyete teslim edilen er Reşat Çeçan Şanlıurfa'daki ailesine kavuştu.

    Diyarbakır-Bingöl karayolunda yaklaşık 8 ay önce kaçıralan ve bugün heyete teslim edilen er Reşat Çeçan Şanlıurfa'daki ailesine kavuştu. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Diyarbakır'dan karayoluyla geldiği Şanlıurfa'da, Hayati Harrani Mahallesi'ndeki evine anne ve babasıyla gelen Çeçan burada yakınları tarafından kapıda karşılandı. Yakınlarının gözyaşlarını tutamadığı buluşma anında zılgıt ve alkışlar çalındı.

    Yakınlarıyla birlikte evine çıkan Çeçan burada aile büyüklerinin elini öperek yakınlarıyla hasret giderdi.

    Asker olduğu için basına konuşamayacağını belirten Reşat Çeçan, evinde ve ailesiyle birlikte olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

    Baba Cemal Çeçan ise oğullarının serbest bırakılması sürecinde yaşadıklarını anlatarak, ''Bu gün çok mutluyuz, hepimizin gözü aydın, inşallah bundan sonra bu türlü şeylerle karşılaşmayacağız, artık cenazeleri beklemeyeceğiz, barış sürsün'' dedi.

    Konuşmasında annelere seslenen Çeçan, barış sürecinde herkesin destek vermesini istedi.

    Kaynak: AA





    Er Reşat Çeçan ailesine böyle kavuştu Yorumları