PKK'lı grubun liderine büyük şok!   Konuyu açan: Tavanarasi   İlk Mesaj: 03-14-2013 (11:14)   Son Mesaj: 03-14-2013 (11:14)    Cevap: 0    Gösterim: 457  

    03-14-2013

    PKK'lı grubun liderine büyük şok!

    PKK'lı grubun liderine büyük şok!
    PKK'lı grubun liderine büyük şok!

    PKK'lı grubun lideri ''geçmiş olsun, bitti bu iş'' diyerek kamu görevlilerinin ellerini sıkmak istedi ancak...

    PKK'lı grubun lideri ''geçmiş olsun, bitti bu iş'' diyerek kamu görevlilerinin ellerini sıkmak istedi ancak... VİDEO İÇİN TIKLAYIN PKK'nın çeşitli tarihlerde kaçırıp elinde tuttuğu 8 kamu görevlisi bugün Kuzey Irak'ta örgütün kamplarının bulunduğu Amadiye bölgesinde BDP'li 2 milletvekilinin de bulunduğu heyete teslim edildi.

    Serbest kalan kamu görevlileri ayrılırken, kendilerini heyete teslim eden PKK'lıların başında bulunan ve Tokat'ın Reşadiye İlçesi'nde 7 askerin şehit düştüğü saldırı emrini veren 'Baver Dersim' kod adlı terörist Süleyman Şahin'in elini sıkmadı.

    Mazlum-Der Genel Başkanı Ahmet Faruk Ünsal ile İHD Genel Başkanı Öztürk Türkdoğan da bir konuşma yaparak, atılan adımların çözüm süreceği için olumlu olduğunu ve desteklenmesi gerektiğini söyledi.

    Konuşmaların ardından PKK'lılarla, Türkiye'den giden heyet, Amadiye Kaymakamı ve Emniyet Müdürü, 8 kamu görevlisinin teslim alındığına dair tutanakları imzaladı. İmzaların ardından heyet üyeleri kamu görevlileriyle öpüşüp, tokalaştı.

    Teslimden sonra PKK'lı grubun lideri 'Baver Dersim' kod adlı Süleyman Şahin, kamu görevlilerinin yanına gidip, "Geçmiş olsun, bitti bu iş" diyerek ellerini sıkmak istedi.

    Ancak kamu görevlileri, "Biz daha önce arkadaşlarla konuşmuştuk" diyerek, PKK'lı Süleyman Şahin'in elini sıkmadı. Bunun üzerine PKK'lı Şahin, bir kamu görevlisinin omzuna dokunup "Gözünüz aydın" dedi.

    Kaçırılan oğlunun sesini 18 ay sonra duydu Terör örgütü PKK tarafından kaçırılan sekiz kamu görevlisinden biri olan polis memuru Nadir Özgen, 18 ay sonra annesi Müşerref Özgen'le konuştu.

    Habur sınırında ağlatan kavuşma PKK'nın serbest bıraktığı 8 kamu görevlisi aileleriyle buluştu. Buluşma anında duygusal anlar yaşandı.

    İşte o anın ilk görüntüleri BDP'li Zenderlioğlu, PKK'nın elindeki rehin kamu görevlilerinin serbest bırakıldığını açıkladı..

    PKK'nın elindeki kamu görevlileri serbest PKK'nın elindeki biri kaymakam sekiz kamu görevlisi saat 11.00'de kamu görevlileri heyete teslim edildi...Kamu görevlilerinin Zaho'da aileleri ile görüştükten sonra Habur'dan ülkeye giriş yağacağı bildirildi.

    Güler'den kamu görevlileri ile ilgili açıklama İçişleri Bakanı Muammer Güler, terör örgütü PKK'nın elindeki kamu görevlilerinin teslim alınmasıyla ilgili yapılan hazırlıklara ilişkin açıklamalarda bulundu.





    PKK'lı grubun liderine büyük şok! Yorumları