Serbest bırakılan uzman çavuş baba ocağında   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-14-2013 (10:14)   Son Mesaj: 03-14-2013 (10:14)    Cevap: 0    Gösterim: 306  

    03-14-2013

    Serbest bırakılan uzman çavuş baba ocağında

    Serbest bırakılan uzman çavuş baba ocağında
    Serbest bırakılan uzman çavuş baba ocağında

    Terör örgütü PKK'nın 9 Temmuz 2011 tarihinde Diyarbakır'ın Lice ilçesinde yol keserek kaçırdığı Amasyalı Uzman Çavuş Zihni Koç (36), serbest bırakılmasının ardından baba evine döndü.

    Terör örgütü PKK'nın 9 Temmuz 2011 tarihinde Diyarbakır'ın Lice ilçesinde yol keserek kaçırdığı Amasyalı Uzman Çavuş Zihni Koç (36), serbest bırakılmasının ardından baba evine döndü. Koç, dün saat 20.45 uçağı ile Diyarbakır'dan Ankara'ya geldi. Koç'u Esenboğa Havalimanı'nda ailesi ve yakınları büyük bir coşkuyla karşıladı. Koç ve ailesi, kendilerine özel tahsis edilen minibüse binerek Amasya'ya geldi. İl merkezine bağlı Karaali köyüne getirilen Zihni Koç'u köylüler sevinçle karşıladı.

    Aylardır torununa kavuşmayı bekleyen babaanne Narin Koç (82) ile akrabası Emine Koç, Zihni Koç'a sevdikleri yemekleri hazırladı. Baba Veysel Koç, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğluna kavuşmanın sevincini yaşadıklarını belirterek, "Oğlumun sağlıklı ve sıhhatli gelmesinden gayet memnunum. Bu barış sürecine destek veren tüm milletimizden Allah razı olsun. Barış görüşmelerini sonuna kadar destekliyoruz. Şu an yaşadığım acılar kadar mutluyum" dedi. Uzman Çavuş Zihni Koç ise açıklamada bulunmadı.

    Kaynak: CİHAN





    Serbest bırakılan uzman çavuş baba ocağında Yorumları