İki yıllık esaretten sonra ilk kez baba ocağında   Konuyu açan: Savrozi   İlk Mesaj: 03-14-2013 (11:10)   Son Mesaj: 03-14-2013 (11:10)    Cevap: 0    Gösterim: 316  

    03-14-2013

    İki yıllık esaretten sonra ilk kez baba ocağında

    İki yıllık esaretten sonra ilk kez baba ocağında
    İki yıllık esaretten sonra ilk kez baba ocağında

    Terör örgütü PKK tarafından kaçırılarak iki yıl rehin tutulan Astsubay Abdullah Söpçeler, serbest bırakılmasının ardından baba ocağına geldi.

    Terör örgütü PKK tarafından kaçırılarak iki yıl rehin tutulan Astsubay Abdullah Söpçeler, serbest bırakılmasının ardından baba ocağına geldi. Helikopterle Diyarbakır havaalanına getirilen Abdullah Söpçeler, babası ile birlikte uçakla İstanbul Atatürk Havalimanı'na indi. Buradan askeri yetkililerin de bulunduğu bir özel araçla Kırklareli'nin Babaeski ilçesine bağlı Büyük Mandıra beldesine gelen Söpçeler, saat 02.30 sıralarında babaocağına kavuştu. Çok sayıda belde sakinin karşılamaya geldiği Astsubay Abdullah Söpçeler, sivil giyimlii asker ve yakınları tarafından hızlı bir şekilde içeri alındı.

    Astsubayın kavuşma anını görüntülemek isteyen basın mensuplarının karşısına baba Hüseyin, anne Hazel ve kızkardeşi Ayşegül Söpçeler çıktı. Abdullah Söpçeler'in ailesi süreç içerisinde kendilerinden dualarını eksik etmeyen herkese teşekkür etti. Gazetecilerin görüntü alma talebi aile tarafından reddedildi.

    Kaynak: CİHAN





    İki yıllık esaretten sonra ilk kez baba ocağında Yorumları