St. Antuan kilisesi önünde şüpheli paket   Konuyu açan: Saatte1   İlk Mesaj: 03-13-2013 (11:13)   Son Mesaj: 03-13-2013 (11:13)    Cevap: 0    Gösterim: 387  

    03-13-2013

    St. Antuan kilisesi önünde şüpheli paket

    St. Antuan kilisesi önünde şüpheli paket
    St. Antuan kilisesi önünde şüpheli paket

    Saat 21.00 sıralarında İstiklal Caddesi üzerinde bulunan St. Antuan kilisesi önünde şüpheli bir paketin olduğunu gören vatandaşlar durumu hemen polis ekiplerine bildirdi.

    Saat 21.00 sıralarında İstiklal Caddesi üzerinde bulunan St. Antuan kilisesi önünde şüpheli bir paketin olduğunu gören vatandaşlar durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri şüpheli paketin olduğu bölümü güvenlik şeridi ile kapatarak bomba imha uzmanlarına haber verdi.İstiklal Caddesi ise olası bir patlamaya karşı iki yerden güvenlik şeridi ile kapandı.Vatandaşlar ve turistler bir yandan şaşkın bakışlar içinde bomba imha uzmanını izlerken bir yandan da bu anı cep telefonları ile kaydettiler.Kısa sürede olay yerine gelen bomba imha uzmanı özel kıyafetini giyerek şüpheli paketin yanına fünye yerleştirdi.Büyük bir gürültüyle patlayan paketten ayakkabı çıktı.Trafiğine kapanan cadde ise yeniden açıldı.

    Kaynak: DHA





    St. Antuan kilisesi önünde şüpheli paket Yorumları