Bakan Çelik Serezli için taziye mesajı yayımladı   Konuyu açan: Güncelajans   İlk Mesaj: 03-11-2013 (10:14)   Son Mesaj: 03-11-2013 (10:14)    Cevap: 0    Gösterim: 325  

    03-11-2013

    Bakan Çelik Serezli için taziye mesajı yayımladı

    Bakan Çelik Serezli için taziye mesajı yayımladı
    Bakan Çelik Serezli için taziye mesajı yayımladı

    Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, sanatçı Metin Serezli'nin ölümüyle ilgili "Bir önemli ustayı daha kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim" dedi.

    Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, sanatçı Metin Serezli'nin ölümüyle ilgili "Bir önemli ustayı daha kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim" dedi. Bakan Çelik, yayımladığı mesajında, Türk tiyatrosunun gelişiminde ve halk tarafından sevilmesinde önemli payı bulunan Metin Serezli'nin, güçlü oyunculuğunun yanı sıra seslendirme alanında da başarısını kanıtlamış bir üstat olarak hafızalarda yeri dindiğini hatırlattı. Çelik, "Uzun ve verimli sanat yaşamı boyunca başarıdan başarıya koşan ve hayat verdiği rollerle haklı olarak Türk halkının gönlünde taht kuran Metin Serezli'ye Allah'tan sonsuz rahmet, başta değerli eşi Nevra Serezli Hanımefendi olmak üzere kederli ailesine ve sanat camiasına başsağlığı ve sabır delerim." şeklinde konuştu.

    HİSARCIKLIOĞLU'NUN MESAJI

    Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da tiyatro sanatçısı Metin Serezli'nin vefatı üzerine taziye mesajı yayımlandı.

    Serezli'nin Türk tiyatrosu ve sinema camiası için önemli bir değer olduğunu belirten Hisarcıklıoğlu, "Onun kaybı sanat dünyasını da bütün halkımızı da derinden üzmüştür." ifadelerini kullandı.

    Kaynak: CİHAN





    Bakan Çelik Serezli için taziye mesajı yayımladı Yorumları