Erdoğan'ın helikopterle sürpriz İstanbul turu!   Konuyu açan: Tavanarasi   İlk Mesaj: 03-11-2013 (10:14)   Son Mesaj: 03-11-2013 (10:14)    Cevap: 0    Gösterim: 300  

    03-11-2013

    Erdoğan'ın helikopterle sürpriz İstanbul turu!

    Erdoğan'ın helikopterle sürpriz İstanbul turu!
    Erdoğan'ın helikopterle sürpriz İstanbul turu!

    İstanbul'a dün gece gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bu sabah sürpriz bir şekilde helikopter turuna çıktı. Erdoğan'a helikopter turunda üç isim daha eşlik etti.

    İstanbul'a dün gece gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bu sabah sürpriz bir şekilde helikopter turuna çıktı. Erdoğan'a helikopter turunda üç isim daha eşlik etti. Başbakan'ın önceden açıklanan programında saat 13:00'de Ümraniye Belediyesi'nin yeni binasının açılışı gerçekleştireceği duyuruldu. Ancak Erdoğan saat 11:00'de evinden çıktı ve yakınınındaki Helikopter pistine geçti. Erdoğan burada kendisini bekleyen helikoptere binerek havalandı. Erdoğan'ın nereye ne amaçla gittiği açıklanmadı.

    Başbakan'a bu sürpriz helikopter turunda Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın da eşlik ettiği öğrenildi. Erdoğan'ın İstanbul'un bazı bölgelerini havadan inceleceği öne sürüldü.

    Erdoğan'ı taşıyan helikopterin havalanmasının ardından bir polis helikopterinin aynı piste inmesi dikkat çekti. Erdoğan'ın bu helikopter turunun ardından Ümraniye'ye geldi ve Ümraniye Belediyesi'nin yeni binasının açılışını gerçekleştirdi.

    O PROJELERE START MI VERİLİYOR?

    Erdoğan'ın bu sürpriz helikopter turunda yanına Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ı da alması akıllara o soruyu getirdi.

    Erdoğan'ın daha önce İstanbul için açıkladığı 'Çılgın proje' olarak adlandırılan 'Kanal İstanbul' ve diğer projeler için denetleme yaptığı tahmin ediliyor. İstanbul'a yapılacak projeler arasında en çok dikkat çeken proje Kanal İstanbul projesiydi. Bunun yanı sıra İstanbul'a 3. havaalanı, Avrupa ve Anadolu Yakası'nda olmak üzere 2 yeni şehir gibi projeler yer alıyordu. Başbakan'ın bu sürpriz denetlemesi acaba 'projelerin startı mı veriliyor?' sorusunu akıllara getirdi.

    Kaynak: DHA - Vatan





    Erdoğan'ın helikopterle sürpriz İstanbul turu! Yorumları