Polis aracının maketi bile yetti   Konuyu açan: Takipci   Ä°lk Mesaj: 03-10-2013 (10:10)   Son Mesaj: 03-10-2013 (10:10)    Cevap: 0    Gösterim: 355  

    03-10-2013

    Polis aracının maketi bile yetti

    Polis aracının maketi bile yetti
    Polis aracının maketi bile yetti

    Tekirdağ'ın Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü, Çorlu- Tekirdağ yolunda meydana gelen kazaları önlemek ve sürücülerin hız limitlerine uymasını sağlamak için yol kenarına maket polis aracı konuldu.

    TekirdaÄŸ'ın Çorlu Ä°lçe Emniyet Müdürlüğü, Çorlu- TekirdaÄŸ yolunda meydana gelen kazaları önlemek ve sürücülerin hız limitlerine uymasını saÄŸlamak için yol kenarına maket polis aracı konuldu. Çorlu Ä°lçe Emniyet Müdürlüğü, TekirdaÄŸ yolu üzerinde araç sürücülerinin hızlı seyretmeleri ve meydana gelen kazalar ile trafik kural ihlallerini önlemek için Bülent Ecevit Bulvarı kavÅŸağına plastiktenÂ*yapılan ve içinde bir polis varmış gibi görünen maket polis aracı konulması yönünde karar aldı. Gerçek polis aracı gibi görünen maket polis aracını görenler ise gerçeÄŸinden ayırt edemedikleri için hızlarını yavaÅŸlatıyor ve daha dikkatli ilerliyor.

    Çorlu Ä°lçe Emniyet Müdürü Ä°smail Bahri Åžardağı, özellikle gece gerçek polis aracı gibi görünen maket polis aracının konulmasının faydalı olacağınıÂ*söyledi.Â*Åžardağı, "TekirdaÄŸ yolu üzerine konulan maket aracın trafik kazalarını ve ihlallerini en aza indirmeyi planlıyoruz. Ancak maket aracın bulunduÄŸu bölgede ekiplerimizin uygulamaları da devam edecektir" dedi.





    Polis aracının maketi bile yetti Yorumları