Rehine dehşeti polis kamerasında   Konuyu açan: Saatci   İlk Mesaj: 03-10-2013 (11:14)   Son Mesaj: 03-10-2013 (11:14)    Cevap: 0    Gösterim: 294  

    03-10-2013

    Rehine dehşeti polis kamerasında

    Rehine dehşeti polis kamerasında
    Rehine dehşeti polis kamerasında

    Fatih'te girdiği evde bir kadının rehin alınması ve ardından özel harekatçıların operasyonuyla sonuçlanan olayın polis kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.

    Fatih'te girdiği evde bir kadının rehin alınması ve ardından özel harekatçıların operasyonuyla sonuçlanan olayın polis kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Özel harekat tarafından vurularak yaralı ele geçirilen Serkan K'nın polis tarafından etkisiz hale getirilmesi görüntülere yansıdı.

    Molla Gürani Mahallesi'nde meydana gelen olayda Serkan K. kira isteme bahanesiyle girdiği evde Pınar Y'yi rehin almış ve ardından eve gelen Işıl Y'yi de alıkoymuştu. Olayın ardından polisin binayı sarması üzerine bıçakla Işıl Y'yi bıçak zoruyla evin penceresine kadar getiren Serkan K'ya polis operasyon yapmak için izin istemişti. Çevre güvenliğinin sağlanmasının ardından savcılık kanalıyla verilen izinle Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne bağlı bir tim, rehinelerin bulunduğu binanın karşısındaki binaya çıkarak zanlıyı görüş mesafesine aldı. Bir süre sonra Özel Harekat polisi, zanlıyı vurarak etkisiz hale getirdi.

    Polis kamerası da olayın her anının kayıt altına aldı. Polis kamerasına yansıyan görüntülerde zanlının elinde bıçakla rehinenin yanında cam kenarında bulunması ve rehinenin boynuna bıçağı gezdirmesi yer alıyor.

    Kaynak: CİHAN





    Rehine dehşeti polis kamerasında Yorumları