Ä°stanbullular bugün ve yarın bu yollara dikkat!   Konuyu açan: Küba   Ä°lk Mesaj: 03-09-2013 (10:12)   Son Mesaj: 03-09-2013 (10:12)    Cevap: 0    Gösterim: 321  

    03-09-2013

    İstanbullular bugün ve yarın bu yollara dikkat!

    İstanbullular bugün ve yarın bu yollara dikkat!
    İstanbullular bugün ve yarın bu yollara dikkat!

    Bugün ve yarın Kadıköy Meydan Otobüs Duraklarında yapılacak olan açık hava toplantıları nedeniyle, aynı günlerde saat 10.00'dan itibaren toplantı bitimine kadar bazı yollar trafiğe kapatılacak.

    Bugün ve yarın Kadıköy Meydan Otobüs Duraklarında yapılacak olan açık hava toplantıları nedeniyle, aynı günlerde saat 10.00'dan itibaren toplantı bitimine kadar bazı yollar trafiÄŸe kapatılacak. Â*Ä°stanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Rıhtım Caddesi, BoÄŸa Meydanından Rıhtım Caddesine kadar tüm yol, SöğütlüçeÅŸme Caddesinden Rıhtıma inen ara sokaklar trafiÄŸe kapatılacak. TaÅŸköprü Caddesi, Kışla Caddesi, Orgeneral Åžahap Gürler Caddesi, Albay F. Sözdener Caddesi ise ihtiyaç duyulduÄŸunda trafiÄŸe kapatılacak.

    ALTERNATÄ°F YOLLAR

    Yapılan açıklamada alternatif yollar ise şöyle; "Tıbbiye Caddesinden gelen trafik akımı; Burhanfelek Caddesinden E-5 yönüne yönlendirilecek, Behiçbey Sokaktan İbrahimağa ışıklar istikametine yönlendirecek. Söğütlüçeşme Caddesinden gelen trafik akımı; Altıyol Boğa Meydanından Rıhtıma inmeleri engellenerek Kuşdili Caddesi Salı Pazarı istikametine yönlendirilecek. Modadan gelen trafik akımı ise Mühürdar Kavşaktan geri yönlendirilecek" Ayrıca Güzergah ve saatlerde değişiklik olması halinde bilgi verilecektir deniledi.

    Â*

    Kaynak: DHA





    İstanbullular bugün ve yarın bu yollara dikkat! Yorumları