Silivri'de deniz çekildi paniği   Konuyu açan: Ihtilal   İlk Mesaj: 03-08-2013 (10:09)   Son Mesaj: 03-08-2013 (10:09)    Cevap: 0    Gösterim: 411  

    03-08-2013

    Silivri'de deniz çekildi paniği

    Silivri'de deniz çekildi paniği
    Silivri'de deniz çekildi paniği

    Silivri sahilinde deniz yaklaşık 170 metre çekildi. Ortaya çıkan ilginç görüntü, vatandaşlar arasında paniğe neden oldu.

    Silivri sahilinde deniz yaklaşık 170 metre çekildi. Ortaya çıkan ilginç görüntü, vatandaşlar arasında paniğe neden oldu. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Silivri'de zaman zaman 30-40 metrelik deniz çekilmesi, bu kez 170 metreyi buldu. Çekilmenin etkisiyle sahilde adacıklar oluşurken, denizin çekildiğini gören vatandaşlar ise paniğe kapıldı.

    Türkiye'nin deprem bölgesi olduğunu belirten bir vatandaş, "Bu suların çekilmesi deprem bölgesi olduğundan dolayı. Türk ve yabancı bilim adamları görüşleri ve araştırmalarına göre deprem Silivri'de olabilir. Marmara denizi açıklarında olabilir ama ülkemiz deprem kuşağı içerisinde. Allah'tan gelen bir şey görünen köy kılavuz istemez bizim ülkemiz deprem kuşağı altında olabilir, kıyametin alametleri de olabilir" dedi.

    Kaynak: İHA





    Silivri'de deniz çekildi paniği Yorumları