Ä°ran ile PKK'dan Türkiye'ye büyük tuzak   Konuyu açan: Güncelajans   Ä°lk Mesaj: 03-06-2013 (10:11)   Son Mesaj: 03-06-2013 (10:11)    Cevap: 0    Gösterim: 346  

    03-06-2013

    İran ile PKK'dan Türkiye'ye büyük tuzak

    İran ile PKK'dan Türkiye'ye büyük tuzak
    İran ile PKK'dan Türkiye'ye büyük tuzak

    Terörü sonlandırmaya yönelik BDP'lilerin İmralı görüşmeleri sürerken İran'ın PKK'ya Türkiye'ye karşı yeni bir eylem planı sunduğu iddia edildi.

    Terörü sonlandırmaya yönelik BDP'lilerin Ä°mralı görüşmeleri sürerken Ä°ran'ın PKK'ya Türkiye'ye karşı yeni bir eylem planı sunduÄŸu iddia edildi. GüneÅŸ gazetesinden Talat Atilla bugünkü köşesindeÂ* Ä°ran ile PKK'nın Türkiye'ye karşı gizli bir planda el sıkıştığını yazdı. Atilla'ya göre silah bırakma söz konusu olduÄŸunda plan devreye girecek ve Türkiye'ye gelecek Kürt gruplardan bazılarının yerine Ä°ranlı ajanlar Türkiye'ye gönderilecek.

    İşte Atilla'nın köşesine aldığı şok iddia:

    Açıklıyorum; Türkiye'ye büyük tuzak kuruldu!

    Aldığım bilgilere göre İran ve PKK, Türkiye'ye karşı çok gizli bir planda el sıkıştılar.

    İran ile PKK arasında geçtiğimiz hafta içinde yapılan anlaşmada İran PKK'ya, Türkiye'deki barış sürecinde silah bırakma durumu olursa suça karışmamış olan kişilerin Türkiye'ye döneceği ve normal hayata başlayacağı bilgisine istinaden bir plan sundu.

    Plana göre;

    İran ve PKK, şimdiye kadar çatışmalarda ölüp de Türkiye tarafından öldüğü bilinmeyen PKK MENSUPLARININ yerine İRANLI AJANLARIN konularak Türkiye'ye gönderilmesi üzerinde anlaştı.

    Bu çerçevede İran'ın şu an 80-90 kişiyi PKK'ya yerleştirmek için çalışmalara başladı.

    Durumun ortaya çıkmasını sağlayan gelişme ise, ölen PKK'lıların aileleriyle kurulan temas oldu.

    İran'dan gelecek kişilerin çocukları olduğunu beyan etmeleri için örgütün Hakkâri ve Van'da bazı ailelere baskı yaptığı belirtiliyor.





    İran ile PKK'dan Türkiye'ye büyük tuzak Yorumları