AK Partili vekilden 'cami' çıkışı   Konuyu açan: Takipci   İlk Mesaj: 03-05-2013 (10:15)   Son Mesaj: 03-05-2013 (10:15)    Cevap: 0    Gösterim: 320  

    03-05-2013

    AK Partili vekilden 'cami' çıkışı

    AK Partili vekilden 'cami' çıkışı
    AK Partili vekilden 'cami' çıkışı

    AK Parti Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır, sosyal paylaşım sitesi twitter'da İstanbul Eyüp Sultan Camisi'nde kadınlara namaz kılmaları için ayrılan yerin az olmasını eleştirdi.

    AK Parti Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır, sosyal paylaşım sitesi twitter'da İstanbul Eyüp Sultan Camisi'nde kadınlara namaz kılmaları için ayrılan yerin az olmasını eleştirdi. Sosyal paylaşım sitesi twitter hesabından gözlemlerini yazan AK Parti Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır, kadınlara camide az yer ayrıldığını belirterek, bu duruma tepki gösterdi. Konuyla ilgili bir fotoğraf da paylaşan Bakır, sosyal paylaşım sitesine şöyle yazdı:

    "Eyüp Sultan Camisinde namaz kılabilmek kadınlar için bir mücadele halini almış. Bir bağrış çağrıştır, kavgadır gidiyor. Diyanet niçin kadınlara çok az yer ayırır anlaşılır gibi değil. Eyüp Sultan Camisi'nde namaz kılmak bir kadın için aslanın midesinde!!! An itibariyle Eyüp Sultan- ikindi namazından sonra kadınlar dışarı çıkamıyor. Kadınlara çok dar yer ayrılmış."

    Kaynak: DHA





    AK Partili vekilden 'cami' çıkışı Yorumları