Ebru GündeÅŸ ve eÅŸinden rekor bağış!   Konuyu açan: Dostane   Ä°lk Mesaj: 03-01-2013 (10:15)   Son Mesaj: 03-01-2013 (10:15)    Cevap: 0    Gösterim: 351  

    03-01-2013

    Ebru Gündeş ve eşinden rekor bağış!

    Ebru Gündeş ve eşinden rekor bağış!
    Ebru Gündeş ve eşinden rekor bağış!

    İstanbul WOW Hotel'deki Akülü Tekerlekli Sandalye Gecesi'ne; Ebru Gündeş ve eşi Rezza Zarrab'ın 2.4 milyon liralık rekor bağışı damga vurdu!

    Ä°stanbul WOW Hotel'deki Akülü Tekerlekli Sandalye Gecesi'ne; Ebru GündeÅŸ ve eÅŸi Rezza Zarrab'ın 2.4 milyon liralık rekor bağışı damga vurdu! Türkiye Omurilik Felçlileri DerneÄŸi'nin düzenlediÄŸi 'Akülü Tekerlekli Sandalye Gecesi'; önceki akÅŸam Yenibosna'daki WOW Hotel'de yapıldı.Â*Gecenin sunuculuÄŸunu Burcu Esmersoy ve Ceyhun Yılmaz üstlenirken Akülü tekerlekli sandalyeye kavuÅŸmuÅŸ küçük bir engellinin mektubunu okurken Esmersoy'un sesi titredi.

    Ãœnlü teknik direktör Fatih Terim'in eÅŸi Fulya Terim'in düzenlediÄŸi geceye spor, sanat ve siyaset dünyasının ünlü isimleri katıldı. Ebru GündeÅŸ ve eÅŸi Reza Zarrab'ın; 2.4 milyon lira deÄŸerinde bin adet akülü tekerlekli sandalye bağışında bulunduÄŸu gecede konuÅŸanÂ*Türkiye Omurilik Felçlileri DerneÄŸi BaÅŸkanı Ramazan BaÅŸ ÅŸunları söyledi:

    "Fulya Terim ile haftalardır büyük bir özveriyle çalışıyoruz. Amacımız mimari engelleri kaldırmak. Bugüne kadar 800 adet sandalye bağışlanmıştı. Zarrab çifti bu rakamı bile geride bıraktı."

    Küçük engelli Fatma Demir'le sahneye çıkan Fulya Terim ise; "Herkesin özgürlüğüne kavuşmasını diliyorum ve beni yalnız bırakmayan tüm dostlarıma başta ailem olmak üzere beni destekleyen herkese teşekkür ediyorum" dedi.





    Ebru Gündeş ve eşinden rekor bağış! Yorumları