Başbakan için aldıkları pastayı kendileri yedi   Konuyu açan: Saatci   İlk Mesaj: 02-27-2013 (10:10)   Son Mesaj: 02-27-2013 (10:10)    Cevap: 0    Gösterim: 340  

    02-27-2013

    Başbakan için aldıkları pastayı kendileri yedi

    Başbakan için aldıkları pastayı kendileri yedi
    Başbakan için aldıkları pastayı kendileri yedi

    Başbakan Erdoğan için Esenboğa Havalimanı'da doğum günü pastası kesildi.Ancak uçağa binmek üzere salondan ayrılmak zorunda kalan Erdoğan, gençleri pastayı yemeleri için çağırdı.

    Başbakan Erdoğan için Esenboğa Havalimanı'da doğum günü pastası kesildi.Ancak uçağa binmek üzere salondan ayrılmak zorunda kalan Erdoğan, gençleri pastayı yemeleri için çağırdı. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Erdoğan, 5. Medeniyetler İttifakı Global Forumu'na katılmak üzere Avusturya'ya hareketi öncesi partili gençlerin sürprizi ile karşılaştı. 59 yaşına giren Edoğan için üzerinde resmi olan yaş pasta hazırlandı. Erdoğan, beraberindekilerle birlikte Devlet Konukevi'nde gazetecilerin alınmadığı salonda pastayı kesti. Ardından uçağa binmek üzere salondan ayrıldı. Başbakan pastayı yemeden kendisiyle birlikte dışarıya çıkanlara seslenerek, pastayı yemeleri için çağırdı. Geri dönen partili gençler, Erdoğan'ın kestiği doğum günü pastasını yedi.

    Kaynak: CİHAN





    Başbakan için aldıkları pastayı kendileri yedi Yorumları