14 yaşındaki kıza cinsel istismara 39 yıl   Konuyu açan: Küba   İlk Mesaj: 02-26-2013 (10:14)   Son Mesaj: 02-26-2013 (10:14)    Cevap: 0    Gösterim: 540  

    02-26-2013

    14 yaşındaki kıza cinsel istismara 39 yıl

    14 yaşındaki kıza cinsel istismara 39 yıl
    14 yaşındaki kıza cinsel istismara 39 yıl

    Kastamonu'da, 14 yaşındaki K.B. adlı kıza zorla mektup yazdırıp, cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan sanık 62 yaşındaki Muzaffer Bostancı, Ağır Ceza Mahkemesi'nce 39 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

    Kastamonu'da, 14 yaşındaki K.B. adlı kıza zorla mektup yazdırıp, cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan sanık 62 yaşındaki Muzaffer Bostancı, Ağır Ceza Mahkemesi'nce 39 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. İddianameye göre, Daday İlçesi'nde oturan Muzaffer Bostancı, geçen yıl K.B.'ye cinsel istismarda bulundu. Ailesine söylememesi için ilişki sırasında çekilen fotoğraflarla Bostancı tarafından tehdit edildiği iddia edilen K.B, zorla yazdırılan mektuplarla defalarca cinsel istismara uğradı.

    Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesi'nde olayla ilgili görülen duruşmaya tutuklu sanık Muzaffer Bostancı ile tarafların avukatları katıldı. Yargılanmak üzere getirildiği duruşmada son savunmasını yapan tutuklu sanık Bostancı, K.B.'nin okula giderken kendisinden para istediğini iddia ederek, "Ben de yardım ettim, zorla yapmadım. Mektupların incelenmesini istiyorum. Bir süre sonra ise yanıma geldiğinde heyecanlıydı ve birlikte olmak istedi. Ben de bir kereliğine ilişkiye girdim" dedi.

    Sanığın avukatı da mektupların Muzaffer Bostancı tarafından yazdırılmadığını, iddialara kesinlikle katılmadığını, "Rızaya dayalı bir ilişki olmuş. 14 yaşındaki K.B. 96 mektubu zorla yazmış olamaz. Müvekkilim yakalandığında da cep telefonunda mesajlar mevcuttur. Müştekinin beden ve ruh sağlığının bozulduğuna dair hususları kabul etmiyoruz. Müvekkilimin tahliyesini talep ediyoruz" dedi.

    Mahkeme heyeti ise sanık Muzaffer Bostancı'yı, '14 yaşındaki çocuğa cinsel istismar'dan 29 yıl, 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak'tan 9 yıl, 'tehdit'ten 1 yıl 3 ay olmak üzere toplam 39 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırdı.

    Kaynak: DHA





    14 yaşındaki kıza cinsel istismara 39 yıl Yorumları