Mahmutlar Belediyesi'ne operasyon: 20 gözaltı   Konuyu açan: Takipci   İlk Mesaj: 02-25-2013 (11:13)   Son Mesaj: 02-25-2013 (11:13)    Cevap: 0    Gösterim: 290  

    02-25-2013

    Mahmutlar Belediyesi'ne operasyon: 20 gözaltı

    Mahmutlar Belediyesi'ne operasyon: 20 gözaltı
    Mahmutlar Belediyesi'ne operasyon: 20 gözaltı

    Antalya İl Jandarma Komutanlığınca Mahmutlar Belediyesi'ne yönelik düzenlenen operasyonda aralarında belediye başkanı Ali Çelik'in de bulunduğu 20'den fazla kişi gözaltına alındı.

    Antalya İl Jandarma Komutanlığınca Mahmutlar Belediyesi'ne yönelik düzenlenen operasyonda aralarında belediye başkanı Ali Çelik'in de bulunduğu 20'den fazla kişi gözaltına alındı. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Antalya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bir süredir yaptığı teknik ve fiziki takibin ardından ''Çıkar amaçlı suç örgütü kurma, rüşvet, zimmet, ihaleye fesat karıştırma'' suçlamalarıyla Mahmutlar Belediyesi'ne yönelik operasyon düzenledi.

    Operasyonda aralarında Mahmutlar Belediye Başkanı Ali Çelik ile belediye meclis üyeleri, belediye çalışanları ve yolsuzluk yapıldığı iddia edilen ihalelere katılan firma çalışanlarının da bulunduğu 20'den fazla kişinin gözaltına alındı.

    Operasyon kapsamında jandarma ekiplerinin belediye binasında ve gözaltına alınan bazı kişilerin evlerindeki arama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

    Kaynak: AA





    Mahmutlar Belediyesi'ne operasyon: 20 gözaltı Yorumları