2 bin çocuğa aile aranıyor   Konuyu açan: Savrozi   İlk Mesaj: 02-24-2013 (10:13)   Son Mesaj: 02-24-2013 (10:13)    Cevap: 0    Gösterim: 331  

    02-24-2013

    2 bin çocuğa aile aranıyor

    2 bin çocuğa aile aranıyor
    2 bin çocuğa aile aranıyor

    Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan himayesinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın başlattığı, ?Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri? projesi kapsamında, 81 ilin valilerinin eşleri de çalışıyor.

    Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan himayesinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın başlattığı, ?Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri? projesi kapsamında, 81 ilin valilerinin eşleri de çalışıyor. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun eşi Gül Mutlu, dün Bahçelievler Şeyh Zayed Çocuk Yuvası'nda koruyucu aileye yönelik projeyi tanıttı. Mutlu, burada yaptığı konuşmada, İstanbul'da devlet yurt ve yuvalarında 2 bin çocuk bulunduğunu belirtti. Öte yandan Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Aşkın Asan projenin Almanya'da da uygulanacağını söyledi.

    Gül Mutlu, kimsesiz çocukların yuvalarda çok iyi şartlarda yaşadığını söyledi ve ekledi: ?Ama yüreklerine uzanamıyoruz. Bu çocuklara güzel bir ailede, iyi bir yaşam şansı bulabiliriz. Koruyucu aile, gülü gül bahçesinde koklamak gibi.?

    Kaynak: Hürriyet





    2 bin çocuğa aile aranıyor Yorumları