Peygamberimiz konulu yarışmanın hediyesi otomobil   Konuyu açan: Dostane   Ä°lk Mesaj: 02-23-2013 (10:13)   Son Mesaj: 02-23-2013 (10:13)    Cevap: 0    Gösterim: 343  

    02-23-2013

    Peygamberimiz konulu yarışmanın hediyesi otomobil

    Peygamberimiz konulu yarışmanın hediyesi otomobil
    Peygamberimiz konulu yarışmanın hediyesi otomobil

    Peygamberimiz ezber konulu sınav yapılacak. 3 kategoride düzenlenecek yarışmanın birincisine otomobil hediye verilecek.

    Peygamberimiz ezber konulu sınav yapılacak. 3 kategoride düzenlenecek yarışmanın birincisine otomobil hediye verilecek. Abdullah Biçer'in haberi

    21 Nisan Pazar günü yapılacak sınava, 118 bin kiÅŸinin katılması beklenirken, yarışmada dereceye girenler inlerinÂ* 30 Nisan'da düzenlenecek ödül töreniyle ödüller verilecek.

    Mersin ValiliÄŸi, Mersin Ä°l Mili EÄŸitim Müdürlüğü ve Mersin EÄŸitim Gönüllüleri Kültür ve YardımlaÅŸma DerneÄŸi (MEDER)Â* BaÅŸkanı Ali Yazgan iÅŸbirliÄŸi ile Peygamberi tanıtmak ve kitap okuma alışkanlığı kazandırmak olduÄŸunu belirterek, amaçlarınınÂ* peygamberiz i konulu sınav düzenlemek " dedi.

    Sınavın 3 katoÄŸoride olacağını açıklayan Mersin EÄŸitim Gönüllüleri Kültür ve YardımlaÅŸma DerneÄŸi (MEDER)Â* BaÅŸkanı Ali Yazgan Sınav 3 kategoride orta okullar, liseliler ve yetiÅŸkinler branÅŸlarında yapılacak.

    Yetişkinler dalında birinci olan kişiye otomobil, ikinci, üçüncü ve dördüncü ise umreye götürülecek. Liseler ve orta okullar dalında dereceye girecek öğrencilere ise dizüstü bilgisayar, Ipad 2 gibi çeşitli hediyeler verilecek" dedi.

    Yapılan basın toplantısında Orta okullar branşında sınava girecek adaylar, Rahime Kaya'nın "Efendiler Efendisi Hazreti Muhammed" kitabından sorulara tabi tutulacak. Liselerin, ReÅŸit Haylamaz'ın "Efendimiz" kitabından sınava girecekleri sınava, yetiÅŸkinler ise Fethullah Gülen'in "Sonsuz Nur" adlı kitabından girecekler. Dereye girenlere toplamda 571 ödülün dağıtılacağı sınava, son baÅŸvuru tarihi 7 Nisan olarak a.oklandı.. Büyük katılımla geçen toplantıdaÂ* her ayın 15'ÅŸinde Dernek BaÅŸkanıÂ* Ali Yazgan, kitap okuma ve satış listesini açıklayacak.

    HABER 7





    Peygamberimiz konulu yarışmanın hediyesi otomobil Yorumları