Nişanyan'dan küfür: ODTÜ'ye S..e s..e gelirim   Konuyu açan: Sasha   İlk Mesaj: 02-19-2013 (10:10)   Son Mesaj: 02-19-2013 (10:10)    Cevap: 0    Gösterim: 421  

    02-19-2013

    Nişanyan'dan küfür: ODTÜ'ye S..e s..e gelirim

    Nişanyan'dan küfür: ODTÜ'ye S..e s..e gelirim
    Nişanyan'dan küfür: ODTÜ'ye S..e s..e gelirim

    Sevan Nişanyan, Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde katıldığı bir sempozyumda bir grup öğrenci tarafından protesto edildi.

    Sevan Nişanyan, Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde katıldığı bir sempozyumda bir grup öğrenci tarafından protesto edildi. "ODTÜ'YE S..E S..E GELİRİM"[/B]

    Nişanyan'ın kendilerine hakaret ettiğini ileri süren protestoculara Nişanyan, "Siz beni tehdit ederseniz ben de size 'ODTÜ'ye s.ke s.ke gelirim' derim" diye konuştu.

    NAZİ AMBLEMİYLE PROTESTO

    Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde üç gündür devam eden 1. Teoloji Sempozyumu'na konuşmacı olarak katılan Sevan Nişanyan, feministler ve LGBT'ler tarafından protesto edildi.

    "Kuran'ın Kültürel ve Terminolojik Kaynakları" isimli konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıkan Nişanyan, Nazi amblemleri ve Nazi selamıyla SS mangasını hatırlatan feminist bir grubun küfürlü protestosuna maruz kaldı.

    ZEVZEKLER..

    Tepki üzerine Nişanyan, "Bu zevzeklerin konuşmasına bu noktadan itibaren izin vermememiz gerekiyor. (...) Bugünkü toplantının konusu kadın hakları değildir. Kadın hakları konusunda başka ortamda memnuniyetle konuşurum. Söyleyecek çok fazla şeyim var" diye konuştu.





    Nişanyan'dan küfür: ODTÜ'ye S..e s..e gelirim Yorumları