AyÅŸen Gruda PKK'yı nasıl ikna edecek?   Konuyu açan: Sasha   Ä°lk Mesaj: 02-19-2013 (10:12)   Son Mesaj: 02-19-2013 (10:12)    Cevap: 0    Gösterim: 320  

    02-19-2013

    Ayşen Gruda PKK'yı nasıl ikna edecek?

    Ayşen Gruda PKK'yı nasıl ikna edecek?
    Ayşen Gruda PKK'yı nasıl ikna edecek?

    ?PKK mağaralarına gidip o insanları ikna ederim? çıkışıyla dikkat çeken ünlü oyuncu Ayşen Gruda, Habertürk'te aldığı tepkileri yorumladı.

    ?PKK maÄŸaralarına gidip o insanları ikna ederim? çıkışıyla dikkat çeken ünlü oyuncu AyÅŸen Gruda, Habertürk'te aldığı tepkileri yorumladı. Kürt Sorunu hakkında söylediÄŸi sözlerle dikkat çeken AyÅŸen Gruda , Söz Sende'de Balçiçek Ä°lter 'in sorularını yanıtladı.Â*

    GÖNDERİRLERSE GİDERİM

    " PKK mağaralarına gidip o insanları ikna ederim" şeklindeki açıklamalarının safça olduğu şeklindeki yorumlara da cevap veren Ayşen Gruda "Beni göndermezler ama gönderirlerse elbette giderim. Zaten böyle bir durum olursa benim sanatçı arkadaşlarım da taşın altına elini koyar. Belki herkes değil ama sorumluluk alanlar olacaktır. Ancak bu sözlerimin altında başka bir şeyler aramak çok sıkıcı geldi bana" dedi.

    KENDİME HİÇ GÜLMEM

    Gazeteciler'deki habere göre, ünlü oyuncu, sinema kariyeri boyunca rol aldığı filmler ve oynadığı karakterlerle ilgili samimi açıklamalar da yaptı. Kendisine hiç gülmediğini söyleyen Gruda şöyle devam etti: Kendimi her zaman eleştirel bir gözle izlerim. Övüldüğüm ortamdan da hemen kaçarım. Çünkü doğru eleştiriler almadıkları için kariyerleri biten insanlar gördüm.





    Ayşen Gruda PKK'yı nasıl ikna edecek? Yorumları